Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > výrobní prostory > Třeboň Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Výrobní prostory, Třeboň

Prodejce

Makléř: Pavel Čada

Telefon: 737 249 ...

E-mail: atempo@d ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Třeboň (okres Jindřichův Hradec)

Nádražní

Komerční, Výrobní prostory

642576

17.09.2024

osobní

913 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 750 CZK / m2 / rok
Poznámka k ceně: Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada 1
Prodejce

Makléř: Pavel Čada

Telefon: 737 249 ...

E-mail: atempo@d ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobních/skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan, Třeboň. Jedná se o temperovanou halu o celkové výměře 432m2, kterou lze využít jako výrobní nebo skladovací prostory. Zároveň je možné si pronajmout venkovní oplocený prostor před logistickou halou o celkové výměře 400m2.

Dále k tomu nabízíme i možnost pronájmu kancelářského zázemí, šaten a stravovací místnosti o celkové výměře 80,5m2. Veškeré prostory si lze pronajmout i samostatně pouze jako logistickou halu nebo kancelářské zázemí nebo jenom venkovní oplocený prostor. Nebytové komerční prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice.

Energie jsou fakturovány dle spotřeby (7,- Kč bez DPH za kWh). Paušální poplatek 120,- Kč bez DPH/m2/rok za celoroční připravenost areálu. NELZE skladovat hořlaviny a chemické látky. V místě pronájmu lze zřídit sídlo firmy. Areál se nachází 100m od železniční zastávky, 150m od stravovacího zařízení/jídelny.

Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada z realitní kanceláře A TEMPO s.r.o. fungující pod ochrannou známkou dumrealit.cz. Zajistíme Vám financování a veškerý právní servis. Těším se na prohlídce. Ev. číslo: 642576. Energetický štítek: G.



Nahoru