Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 368 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Albrechtice v Jizerských horách Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Albrechtice v Jizerských horách

Prodejce

Makléř: Vítězslav Gebas

Telefon: 774 444 ...

E-mail: vitezsla ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Albrechtice v Jizerských horách (okres Jablonec nad Nisou)

Byty, Byt 3+kk

N00569

17.09.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

87 m2

87 m2

D - Méně úsporná

Cena: 9995370 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena včetně vybavení, parkovacího stání, sklepa, DPH, právního servisu, financování a advokátní úschovy kupní ceny 1
Prodejce

Makléř: Vítězslav Gebas

Telefon: 774 444 ...

E-mail: vitezsla ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2902.jpg

Gebas reality

Národní 138/10, 11000 Praha

gebas-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Novostavba, cena včetně vybavení, parkování na pozemku a sklepa. Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme představit elegantní, kompletně a moderně vybavený horský apartmán "B", který je navržen s důrazem na pohodlí a eleganci, abyste se cítili jako doma a zároveň se mohli těšit z kouzla horského pobytu v prostředí Albrechtic v Jizerských horách.

Apartmán se nachází v 1.NP/3 novostavby privátního apartmánového domu s pouze 7 apartmány. Obytná plocha apartmánu nabízí 86,54 m2 o dispozici 3+kk a kromě kompletního vybavení kupní cena obsahuje parkovací stání s možností nabíjení elektromobilu přímo na pozemku, sklepní kóji v suterénu domu a možnost využití kolárny.

Vybavená designová kuchyně nabízí - vestavěnou lednici s mrazákem, indukční sklokeramickou desku, myčku, elektrickou troubu a úložné prostory. Dále v bytě naleznete dva samostatné a neprůchozí pokoje - ložnice, vybavené manželskou postelí i oddělenými postelemi a úložnými prostory. Společná a průchozí místnost, obývací, kompletně vybavena pro maximální pohodlí doplněna o stylovou sedací soupravu, jídelní stůl s židlemi, TV a mnoha designovými prvky atd.

Prostorná koupelna apartmánu se sprchovým koutem a toaletou. V prostorné vstupní chodbě apartmánu k dispozici šatní věšák. Příjemný pocit v interiéru dotváří kvalitní plovoucí podlaha v dekoru dřeva společně s barevně sladěným interiérem a to i včetně záclon a závěsů. Vytápění apartmánu řešeno podlahovým vytápěním a topnými tělesy, jejichž zdrojem je tepelné čerpadlo. Zdroj vody - studna.

Tento apartmán je nejen místo pro odpočinek, ale také unikátní investiční příležitost s vysokým potenciálem pronájmu pro další využití. Apartmánový dům se nachází v krásné přírodě Jizerských hor s množstvím turistického a sportovního vyžití a to jak v letních, tak zimních měsících a s kompletní občanskou vybaveností v dosahu.

Apartmán je ideální pro milovníky outdoor aktivit, jako je turistika, cyklistika nebo lyžování, a nabízí skvělou základnu pro každodenní dobrodružství v přírodě. Nejbližší vlek se nachází pouhých 200 m od domu, Skiareál Tanvaldský Špičák pouhých 5 min. vozidlem do domu.

Pro další informace o nabídce nebo osobní prohlídku nemovitosti nás kontaktujte, rádi se Vám budeme věnovat. (PENB - D)



Nahoru