Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům, prodej, Paskovská, Hrabová, Ostrava, Ostrava-město

Prodejce

Makléř: Luboš Novák

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Ostrava (okres Ostrava-město)

Paskovská

Domy, Rodinné domy

127667

17.09.2024

3

1 551 m2

100 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5895000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Luboš Novák

Telefon: 800 103 ...

E-mail: zakaznic ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1509.webp

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 739 61 Třinec

www.rksting.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji dvoupatrový celopodsklepený rodinný dům 5+1 v Ostravě-Hrabové, na ulici Paskovská, křižovatka s ulicí Na Luhu. K domu náleží zděná vedlejší stavba a stavební pozemek, které jsou součástí této nabídky.

Rodinný dům je samostatně stojící stavba, která jednou stranou sousedí s domem souseda. V 1.NP se nachází vstupní chodba, průchozí kuchyně se spíží, průchozí jídelna, průchozí obývací pokoj, neprůchozí ložnice, koupelna a WC s rohovou vanou a s umyvadlem. Vstup do 2.NP je po betonovém schodišti a nachází se zde 2 neprůchozí pokoje a podkrovní půdní prostory.

Nemovitost je celopodsklepená. Ve sklepě je technické zázemí, kotel na TP a plynový kotel. Nemovitost je napojená na vodovodní řad, plyn, elektřinu. Odpad je řešen vlastní jímkou. Obecní kanalizace je v plánu.

Dům je vhodný k rozsáhlé rekonstrukci. K domu náleží vedlejší hospodářská budova bez čp/če se zastavěnou plochou 100 m2. Stavba je zděná, nepodsklepená, s velkým půdním prostorem. Tu je možno přizpůsobit rekonstrukcí pro bydlení. Vedlejší stavba s přilehlým pozemkem se také nabízí jako samostatná zakázka.

Dále k domu kromě přilehlé zahrady náleží také stavební rovinatý pozemek o velikosti 476 m2. Ten se také nabízí k prodeji jako samostatná zakázka. Nemovitost se nachází mimo záplavové území.

Pro více informací nebo pro prohlídku nemovitostí kontaktujte prosím makléře zakázky. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.




Prodej rodinného domu Ostrava na Eurobydleni.cz


Nahoru