Vybírejte z nabídky 36 584 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Olomouc, RD 5+kk, garáž

Prodejce

Makléř: Ing. Foretek David

Telefon: 777 619 ...

E-mail: foretek@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

Růžová

Domy, Rodinné domy

971

17.09.2024

3

151 m2

neuvedeno

D - Méně úsporná

Cena: 12390000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Foretek David

Telefon: 777 619 ...

E-mail: foretek@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2600.jpg

CM reality, s.r.o.

Poděbradovo nám. 980/11, 796 01 Prostějov

www.cmreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

S výhradním zastoupením majitele nabízíme k prodeji rodinný dům po celkové rekonstrukci, který se nachází v naprosto klidné vyhledávané lokalitě 1,7 km od Horního náměstí, 300 m od domu je k dispozici park Malého prince, 800 m se nachází FNOL.

Jedná se o řadový vnitřní RD se třemi podlažími. V přízemí je z uliční strany garáž, na kterou navazuje kotelna, technická místnost a směrem do zahrady je k dispozici pokoj a koupelna s WC. Ve zvýšeném podlaží se nachází po vstupu útulné menší zádveří, na které navazuje chodba s šatními skříněmi a věšákovou stěnou, ze které je vpravo vstup na WC a rovně z chodby je schodiště do nižšího patra a dále vstup do hlavní obytné části domu, kde je k dispozici kuchyňská část, obývací část a jídelní část. Z obývací části je vstup na prodloužený balkon s možností posezení. Z obývací části se po schodišti s dřevěnými nášlapy a travertinovým obkladem dostanete do horního patra, kde jsou k dispozici tři ložnice a koupelna s WC.

Dům postupně procházel rekonstrukcemi a modernizacemi. V roce 2012 byl dům zateplen, vč. střechy a byla položena nová krytina, proběhla výměna oken za nová plastová s izolačním trojsklem, výměna vstupních dveří a rolovacích garážových vrat zn. LOMAX na DO. Proběhla revitalizace balkonů, prodloužení balkonu u obývacího pokoje a bylo osazeno nové, ručně kované, zábradlí. V roce 2019 zahradní architekt zrealizoval pro majitele zahradu tak, aby po celou sezonu na zahradě průběžně kvetly rostliny. V roce 2022 proběhla rekonstrukce schodiště, podlah a byly vyměněny interiérové dveře s obložkami. V ložnici pak byly zhotoveny vestavěné skříně. Poslední modernizace proběhla loni, a to instalace nové kuchyňské linky od stolařství Voráč v hodnotě cca 400.000,- Kč s LED osvětlením pod pracovní deskou a osazením nových vestavěných spotřebičů.

Podlahy ve vstupní chodbě, na WC a horní koupelně s WC jsou z keramické dlažby, v obývací části s kuchyňským koutem je podlaha vinylová, v ložnicích v horním patře jsou dřevěné podlahy. Vytápění domu je ústřední plynovým kotlem BAXI, ohřev vody zajišťuje plynový zásobníkový ohřívač. Nízké měsíční náklady na bydlení: plyn 2.000,- Kč, elektřina 1.000,- Kč + vodné a stočné.

V okolí domu je zeleň, park Malého prince, obchod Lidl, MHD, školy a školky, FNOL, restaurace, fitcentra, knihovna aj.

Výměra pozemku vč. zastavěné plochy: 151 m2, z toho zastavěná plocha domem 71 m2. Užitná plocha obytné části domu 125 m2, garáž 15 m2, sklep a kotelna 13 m2.




Prodej rodinného domu Olomouc na Eurobydleni.cz


Nahoru