Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Zbraslavec Zpět na přehled nabídek

Zbraslavec, RD 5+1, historická stavba Porčův mlýn, zahrada, hospodářské stavby rodinný dům

Prodejce

Makléř: Ing. Zdeněk Šaman

Telefon: 773 756 ...

E-mail: z.saman@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zbraslavec (okres Blansko)

Domy, Rodinné domy

E131BL122

17.09.2024

3 174 m2

150 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Zdeněk Šaman

Telefon: 773 756 ...

E-mail: z.saman@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7702.jpg

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Květná 167/3, 603 00 Brno

www.coloseumreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme historickou stavbu Porčův mlýn nacházející se v obci Zbraslavec. Stavba se nachází v malebné luční části Zbraslavec Vísky, je obklopena loukami a lesy.

Stavba mlýna byla postavena na začátku minulého století a je v původním stavu. V přízemí budovy nalezneme prostornou chodbu se schodištěm, samostatnou kuchyni, ložnici, pokoj, koupelnu, spíž a rozsáhlou hospodářskou část. V patře se nachází chodba se schodištěm a tři samostatné pokoje. Jednotlivé místnosti mají poměrně velkorysou podlahovou plochu (15-25 m2), všechny obytné místnosti mají dřevěné podlahy, chodby a hospodářská část stavby má podlahu betonovou.

Budova je částečně podsklepená (50 m2), na pozemku se dále nachází budova chlévů (50 m2) a stodola (46 m2). Samozřejmě se zde nachází i samotná provozní část mlýna o přibližné ploše 40 m2. Mlýnem protéká náhon hrazený přítokem z potoka, díky rozsáhlému pozemku se zde přímo nabízí možnost vybudování rybníka.

K souboru staveb náleží rozsáhlé pozemky o celkové výměře 3 174 m2, které jsou tvořeny dvorem o výměře 448 m2 a velkou zahradou o výměře 2 340 m2 s ovocnými stromy.

Nemovitost nabízí širokou paletu možností budoucího využití, od velkého rodinného domu až po penzion. Pro lepší představu o možném budoucím stavu přikládáme vizualizaci exteriéru, kterou naleznete na druhé fotografii.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře. .



Nahoru