Vybírejte z nabídky 36 617 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Brno Zpět na přehled nabídek

Brno - Bystrc, pronájem bytu 3+kk, 58 m2, zařízený, výtah - byt

Prodejce

Makléř: Martin Kopunec

Telefon: 513 039 ...

E-mail: m.kopune ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Brno (okres Brno-město)

Byty, Byt 3+kk

5363B035

17.09.2024

3 (dům má 0 podlaží)

osobní

58 m2

58 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 17000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Martin Kopunec

Telefon: 513 039 ...

E-mail: m.kopune ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7702.jpg

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Květná 167/3, 603 00 Brno

www.coloseumreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte k pronájmu byt v Brně, který by spojoval pohodlí, styl a praktičnost? Představujeme vám útulný, kompletně zařízený byt 3+kk o rozloze 58 m2, který se nachází v atraktivní lokalitě Brna - Bystrci, ve 3. patře dobře udržovaného domu s výtahem.

Byt nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatného WC. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a je nabízen kompletně zařízený - připraven k okamžitému nastěhování bez starostí s nábytkem a zařízením. V bytě je instalováno ústřední dálkové vytápění, což zajišťuje optimální komfort během chladnějších měsíců. K bytu náleží garážové místo, takže nikdy nebudete mít problém s parkováním ve vyhledávané lokalitě.

Pronájem je na dobu určitou a to června 2025. Nájemné ve výši 17.000,- Kč + 4.500,- Kč. V ceně služeb je zahrnutý internet.

Brno-Bystrc je známá svou skvělou občanskou vybaveností a příjemným životním prostředím. V blízkosti se nachází nákupní centra, školy, zdravotnická zařízení a množství zeleně a parků pro volnočasové aktivity. Výborná dopravní dostupnost do centra Brna a okolí. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s veškerým komfortem v dosahu. Ať už jste mladá rodina, profesionálové nebo studenti, tento byt splní všechny vaše požadavky na moderní bydlení.

Pro informace o ceně a dalších podmínkách pronájmu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde budete cítit jako doma. PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G.



Nahoru