Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Harrachov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Harrachov

Prodejce

Makléř: Mgr. Martin Čapek

Telefon: 774 581 ...

E-mail: capek@re ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Harrachov (okres Semily)

Byty, Byt 2+kk

25214

18.09.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

50 m2

50 m2

C - Úsporná

Cena: 6990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Martin Čapek

Telefon: 774 581 ...

E-mail: capek@re ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej bytu 2KK, 50 m2, v centru Harrachova v moderním komplexu bytů Apartmány Čertovka. Byt je naprosto ojedinělý svým krásným výhledem na Čertovu horu a skokanské můstky. Celý komplex Apartmány Čertovka patří mezi nejmodernější ubytovací zařízení alpského stylu v Harrachově. Apartmány mají jedinečnou polohu v centru města. Ostatní apartmánové komplexy jsou umístěné na vzdálených okrajích Harrachova nebo nemají žádný výhled.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientován na jih s výhledem a velmi příjemným balkónem. Prostorná ložnice orientována na sever směrem do lesa. Dále v bytě najdeme velmi praktický úložný prostor - kumbál. Dlouhá chodba poskytuje prostor pro skříně a věšáky. Celý byt je velmi příjemný, klidný a slunný. V ceně bytu je garážové stání v suterénu domu, u kterého je velký sklep na lyže, kola .... Výtah v domě dodává bydlení patřičný komfort.

Velmi zajímavé pro kupující, kteří chtějí byt užívat jak pro vlastní potřebu, tak na pronájem, je, že apartmán má funkční www stránky s rezervačním systémem a zavedenou klientelou hostů, kteří se pravidelně vracejí do tohoto apartmánu. Vzhledem k tomu, že apartmán je prodáván plně vybavený, se jedná o ideální investiční příležitost. Doporučuji prohlídku tohoto ojedinělého bytu a nasát příjemnou a klidnou atmosféru bytu ale i celého města Harrachov.

Ev. číslo: 25214. Energetický štítek: C (132 kWh/m2/rok).



Nahoru