Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 1+kk, Plzeň, Lobzy

Prodejce

Makléř: Lukáš Mičola

Telefon: 379 428 ...

E-mail: lukas.mi ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Plzeň (okres Plzeň-město)

Sousedská

Byty, Byt 1+kk, garsonka

2435

18.09.2024

4 (dům má 8 podlaží)

osobní

19 m2

20 m2

D - Méně úsporná

Cena: 8500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 1.400,-Kč služby, elektřina přepis na nájemce, kauce 19.800,-Kč, provize RK je 10.000,-Kč vč. DPH 1
Prodejce

Makléř: Lukáš Mičola

Telefon: 379 428 ...

E-mail: lukas.mi ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2948.jpg

Realitní kancelář DIRMAX

301 00, Klatov Plzeň

www.dirmaxreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem velice moderní a nově zrekonstruované garsonky o celkové podlahové ploše 19 m2. Byt je nevybavený a nachází se v Sousedské ulici v Plzni na Doubravce, katastrálně spadající pod Lobzy v zatepleném domě. Celková a velice rozsáhlá rekonstrukce byla dokončena před několika dny. Do bytu jsou bezpečnostní vstupní dveře.

Menší předsíně, ze které se vstupuje do místnosti a samostatně do koupelny s toaletou. V kuchyni je zcela nová kuchyňská linka ve tvaru písmene L s dostatkem úložného prostoru. Za spotřebičů je taky sklokeramická varná deska, trouba, vestavěná lednička s mrazákem, digestoř a kompletní osvětlení. Na podlaze je vinyl.

Z bytu je krásný výhled na město a velkou výhodou je veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti včetně několik zastávek MHD. Mnoho obchodů s nejrůznějším zaměřením a malá vzdálenost do centra města. Okna v bytě jsou plastová.

Mezi předsíní a místností jsou dveře a obložkové zárubně. Jádro bytu je zděné. Koupelna je nesmírně moderní se zděným sprchovým koutem, je tady i příprava na pračku, závěsná toaleta a odsávač vlhkosti. Velkou výhodou je, že voda i topení je zajištěno dálkově, tedy centrálně. V celém bytě je nová, zátěžová elektřina. 3 - fáze.

Pronájem je zejména pro jednu osobu, může být pro studenta nebo studentku. Důležitá je dlouhodobost, která je výhodou. Dům je klidný s bezproblémovými obyvateli, stejně tak jako lokalita. Pouze pro klidné, slušné a bezproblémové zájemce. Díky velikosti bytu nevhodný pro pár. PENB - D.

Měsíční nájem je 8.500,-Kč + 1.400,-Kč služby (voda, topení osv. spol. prostor, odvoz odpadu, popelnice, výtah), elektřina přepis na nájemce, internet je zavedený vysokorychlostní PilsFree. Plyn v bytě není. Kauce 19.800,-Kč, provize RK je 10.000,-Kč vč. DPH.

Volný a k prohlídkám na domluvě. Termín nastěhování ideálně od konce září nebo 1.10. 2024. K bytu není žádné příslušenství jako sklep atd. V bytě je přípojka na společnou TV anténu.

Vřele a jednoznačně doporučuji tento krásný, vkusný byt ve vynikající lokalitě! Vše v bytě viz. foto, foceno 17.9. 2024.



Nahoru