Vybírejte z nabídky 36 591 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > areály pro podnikání > Studénka Zpět na přehled nabídek

Prodej, Areál pro podnikání, Studénka

Prodejce

Makléř: Ing. Jarmila Špirutová

Telefon: 739 123 ...

E-mail: spirutov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Studénka (okres Nový Jičín)

Nádražní

Komerční, Areály pro podnikání

640771

18.09.2024

osobní

259 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Ing. Jarmila Špirutová

Telefon: 739 123 ...

E-mail: spirutov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Velmi ráda Vám zprostředkuji prodej nemovitostí zahrnující dvě stavby z přiznaných cihel a sedlovou plechovou střechou v dobrém stavu. Celková výměra staveb činí 259 m2. Součástí prodeje je také pozemek okolo nich o rozloze 753 m2. Stavby byly využívány českými drahami jako kovárny. Nemovitost je přístupná přes pozemek ve vlastnictví ČD, a.s. Přístup je umožněn v rámci zřízeného věcného břemene.

Dle aktuálního územního plánu města Studénka jsou pozemky umístěny v plochách OV - občanského vybavení. Tyto plochy umožňují výstavbu staveb a zařízení občanského vybavení veřejné infrastruktury, dalšího občanského vybavení a služeb, integrovaného bydlení v objektech občanského vybavení, staveb a zařízení pro sport a tělovýchovu, stavby ubytovacích zařízení jako jsou hotely, motely, penziony a ubytovny, garáží, veřejného parkoviště.

V minulosti bylo s nemovitostí uvažováno jako s objektem Ekocentra. K tomuto záměru byl vydán také územní souhlas stavebního úřadu pro zřízení přípojek vody (35 m od hranice pozemku), elektřiny (43 m od hranice pozemku), kanalizace (19 m od hranice pozemku), viz nákres ve fotogalerii. Tento by bylo potřeba obnovit.

Jedná se o lokalitu s dobrou dopravní dostupností, vlakové nádraží se nachází ve vzdálenosti cca 750 m, ve městě se nachází zastávky meziměstské autobusové dopravy. Napojení na dálnici D1, spojující města Ostrava, Olomouc a Brno, je možné ve vzdálenosti cca 4,5 km.

V případě zájmu zajistíme také finanční poradenství. Ev. číslo: 640771. Energetický štítek: G.



Nahoru