Vybírejte z nabídky 36 615 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Nymburk Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Nymburk

Prodejce

Makléř: Iva Líbalová

Telefon: 603 585 ...

E-mail: libalova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Nymburk (okres Nymburk)

Jiřího Wolkera

Byty, Byt 3+1

31414

18.09.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

63 m2

63 m2

C - Úsporná

Cena: 4750000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Iva Líbalová

Telefon: 603 585 ...

E-mail: libalova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6615.jpg

HOME 4 PEOPLE, a.s.

Nádražní 47/90, 150 00 Praha 5

www.home4people.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej zrekonstruovaného bytu v Nymburce v osobním vlastnictví o ploše 63 m2, dispozice 3+1, v 2.NP s lodžií a sklepem ve čtyřpodlažním panelovém domě. Byt se nachází v klidné lokalitě na sídlišti obklopeném stromy a travním porostem. Dům prošel rekonstrukcí: nová plastová okna, střecha, zateplení, nové vodovodní stoupačky a nové rozvody elektřiny společných prostor v domě. Energetická náročnost budovy je úsporná-"C".

Modernizace byla provedena i v bytě. Ve všech místnostech je položena plovoucí podlaha, okna jsou plastová se žaluziemi. V obývacím pokoji jsou dvě stěny obložené imitací kamene, přívod TV a internet. Stejným stylem je obložená i stěna v kuchyni, podlaha je řešena položením dlažby. Kuchyně je vybavena linkou, plynovou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, automatickou pračkou a lednicí. Dětský pokoj a ložnice jsou samostatné a neprůchozí místnosti. V ložnici zůstává nová vestavěná skříň. Z této místnosti je vstup do lodžie.

V lodžii je také uzavřený prostor s policemi, může sloužit jako spíž. Další nová vestavěná skříň je zabudována v chodbě bytu. Modernizací prošla i koupelna a samostatné WC - nové rozvody. Na podlaze je položena dlažba a sprchový kout s umyvadlem je obložen keramickými obklady. Parkoviště je u domu. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti: nákupní středisko, pošta, poliklinika, nemocnice, školy i školky, plavecký stadion.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování. S úvěrem Vám rádi pomůžeme prostřednictvím našeho hypotečního specialisty. Cena bytu je konečná, včetně právního servisu. Pro více informací volejte kdykoli makléři. Ev. číslo: 31414. Energetický štítek: C.



Nahoru