Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Přeštice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Pozemek pro stavbu RD, bytů, Přeštice

Prodejce

Makléř: Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Telefon: 728 915 ...

E-mail: ready@ho ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Přeštice (okres Plzeň-jih)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

31174

18.09.2024

osobní

7 354 m2

Cena: 2990 CZK / m2
Prodejce

Makléř: Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Telefon: 728 915 ...

E-mail: ready@ho ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6615.jpg

HOME 4 PEOPLE, a.s.

Nádražní 47/90, 150 00 Praha 5

www.home4people.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Předmětem prodeje je pozemek ideálně situovaný v Přešticích u Plzně. Tento pozemek se nachází nedaleko hlavní komunikace s výjezdem na Plzeň a nabízí vynikající dopravní dostupnost i z centra města.

Město Přeštice, s dynamickým rozvojem a 7 200 obyvateli, leží přibližně 20 km jižně od krajského města Plzně. Díky rychlostní komunikaci propojující toto město s Plzní s dojezdem cca 10 minut, přináší zajímavý potenciál pro investory, kteří chtějí investovat do nemovitostí s perspektivou budoucího rozvoje.

Pozemek s parcelním číslem 2546 má rozlohu 7 354 m2 a nabízí výjimečný potenciál pro budoucí zhodnocení investice. PODMÍNKY VÝSTAVBY : Pozemek parc.č. dle KN 2546 v k.ú. Přeštice se dle ÚP nachází mimo zastavěné území, v ploše změn, ozn. Z29a BI, funkčního využití „bydlení v rodinných domech - městské a příměstské“ (BI), pro kterou jsou ÚP stanoveny závazné funkční regulativy a prostorové uspořádání:

BI plochy bydlení - bydlení v rodinných domech - městské a příměstské Hlavní využití: • rodinné domy včetně doplňkových staveb, se zahradami okrasnými a užitkovými; Přípustné využití: • stavby pro rekreaci; • související dopravní a technická infrastruktura; • občanské vybavení lokálního významu, nesnižující kvalitu prostředí a pohodu bydlení; • sportovní hřiště a dětská hřiště lokálního významu nerušící obytnou funkci; • veřejná prostranství, zeleň, drobné vodní plochy;

Pozemek parc.č. dle KN 2546 v k.ú. Přeštice byl dále zařazen do ploch, ve kterých je rozhodování o změnách v území podmíněno dohodou o parcelaci, ozn. DP01 - zastavitelná plocha Z29a a dále byl zařazen do ploch, ve kterých je rozhodování o změnách v území podmíněno zpracováním územní studie, ozn. ÚS01 Z29a.

Pro bližší informace či domluvení prohlídky a pozemku mě prosím kontaktujte. Ev. číslo: 31174.



Nahoru