Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Humpolec Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Rodinný dům, Humpolec

Prodejce

Makléř: Václav Duben

Telefon: 608 711 ...

E-mail: duben@re ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Humpolec (okres Pelhřimov)

Palackého

Domy, Rodinné domy

26694

18.09.2024

2

osobní

881 m2

170 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 25000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + služby (elektřina, plyn, vodné a stočné) 1
Prodejce

Makléř: Václav Duben

Telefon: 608 711 ...

E-mail: duben@re ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem rodinného domu v původní zástavbě rodinných domů ve Městě Humpolec, ulice Palackého. Rodinný dům byl postaven v roce 1967 a byl využíván k trvalému bydlení, nyní je připraven k okamžitému nastěhování. Součástí pronájmu je také zahrada o výměře 487 m2 s garáží a parkovacím stáním. Zahrada bude udržována vlastníkem a bude k dispozici pro vaše využití.

Dům má toto dispoziční členění: přízemí- 1.NP: vstupní chodba, hala, koupelna (umyvadlo, vana), samostatné WC, spíž, kuchyň, obývací pokoj, ložnice; 2.NP: schodiště, chodba, pokoj I., pokoj II. se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné WC; 1.PP: chodba, prádelna, technická místnost, sklepní prostor. Na pozemku se nachází garáž a prostor pro parkování automobilů.

Vytápění domu je řešeno ústředním topením - vlastní plynový kotel, na ohřev vody jsou v provozu solární panely. Máme pro vás připravenou 3Dvirtuální prohlídku celého domu od společnosti 3Dvirtualcz, kde si můžete dům projít z pohodlí svého domova a domluvit si osobní prohlídku.

Při podpisu smlouvy o nájmu se hradí nájemné + záloha na služby na měsíc následující + kauce ve výši dvou měsíčních nájmů + odměna realitní kanceláře. V případě zájmu o další informace, případně o osobní prohlídku domu, kontaktujte makléře společnosti. Ev. číslo: 26694. Energetický štítek: G (400 kWh/m2/rok).



Nahoru