Vybírejte z nabídky 36 669 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+kk, Abertamy

Prodejce

Makléř: Petr Kraus

Telefon: 734 766 ...

E-mail: p.kraus@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Pražská

Byty, Byt 2+kk

647986

18.09.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

49 m2

49 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 17000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Petr Kraus

Telefon: 734 766 ...

E-mail: p.kraus@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivní příležitost k dlouhodobému pronájmu tohoto krušnohorského apartmánu, který je v obci, kde je jeden z nejmodernějších lyžařských areálů v ČR. Jedná se o apartmán v přízemí cihlového nízkoenergetického domu, dispozice 2+KK a velikosti 49 m2. Jedná se o novostavbu rezidenčního domu. Celoplošné podlahové vytápění a ohřev vody je zajištěno vlastním elektrokotlem.

Apartmán je vhodný až pro 4 osoby. Vybavení: kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (myčka, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazničkou, digestoř a kompletní nádobí), jídelní stůl se 4 židlemi, barový pult, Wi-Fi, plochá smart TV s programovou nabídkou KOMBI+ od Skylink-live, Netflix. Dále rozkládací pohovka, manželská postel 160x200, 4 ks přikrývek a polštářů, dvě šatní skříně, botník a věšáková stěna.

Koupelna je vybavena skleněnou sprchovou zástěnou (walk-in), umyvadlem se skříňkou a topným žebříkem a WC. K bytu náleží uzamykatelná sklepní kóje o velikosti 1,5 m2 a úchyty na lyže a jízdní kola, která se vejdou až tři. K dispozici je také další prostor pro uskladnění jízdních kol, kočárků a pod.

Vhodné jak pro sportovně založené nadšence, tak pro ty, co hledají druhý byt mimo město, rodiny s dětmi, ale i pro ty, co hledají něco pohodového do penze či klidné místo pro home-office. Zajímavá poloha: 8 km od Božího Daru, Klínovce, Oberwiesenthalu (SRN) a Jáchymova, 20 km od Karlových Var. V bezprostřední blízkosti lyžařské magistrály, dětský SKI park, trailové sjezdy, lanový park, bobová dráha, nepřeberné množství cyklotras a stezek pro pěší túry.

V blízkosti také několik aqua parků se saunovými světy, zábavní parky (Agricola Jáchymov, Aquapark Marienberg, Geyer, Freizeitpark Plohn) a možnost nákupů v nedalekém Německu. K dispozici prozatím v období od 3.9.2024 do 30.11.2024, dále po dohodě. Pronájem po jednotlivých kalendářních měsících. Po dohodě možné také pracovní pobyty s možností uplatnění DPH. Ev. číslo: 647986. Energetický štítek: B (67 kWh/m2/rok).



Nahoru