Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Lipno nad Vltavou Zpět na přehled nabídek

Prémiový apartmán s terasou a výhledem na vodu - MOLO LIPNO, Lipno nad Vltavou

Prodejce

Makléř: Ing. Ertl Marek

Telefon: 601 005 ...

E-mail: m.ertl@g ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Lipno nad Vltavou (okres Český Krumlov)

Byty, Byt 2+kk

914565

18.09.2024

neuvedeno

osobní

73 m2

100 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 13540000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Ertl Marek

Telefon: 601 005 ...

E-mail: m.ertl@g ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9554.jpg

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 71, 382 78 Lipno nad Vltavou

www.lipno-real.com

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně Vám představujeme tento luxusní apartmán s terasou a výhledem na vodu, který se nachází v projektu MOLO LIPNO u pláže v centru Lipna nad Vltavou.

Apartmán:

Nadstandartní jednotka 2+kk o celkové užitné ploše 100,3 m2 disponuje zádveřím, koupelnou se saunou, komorou, dále prostor navazuje na prostornou obývací část s kuchyní, ze které je vstup na velkorysou terasu o výměře 26,6 m2 s částečným výhledem na vodní hladinu Lipna a do malebného vnitrobloku. Dále je součástí útulná ložnice s vlastním vstupem na terasu.

Samotný byt představuje spojení elegance, luxusu a praktičnosti. Je vybaven nejvyšší kvalitou nábytku, elektrospotřebičů a prémiové kuchyňské linky s kamennou deskou. Koupelna s velkoformátovými obklady, saunou a prémiovými zařizovacími předměty dodávají bytu další nádech vytříbenosti. Dřevěné podlahy a zakázkové dřevěné/kovové obložení stěn tvoří v kombinací s designově zvoleným vybavením moderní, ale zároveň pohodlnou cosy atmosféru. V jednotce je zahrnuta velkorysá nadstandartní výbava, předokenní el.žaluzie, cirkulační chlazení aj. Vzhledem k otevřenému portálu, západní orientaci a francouzským oknům, působí apartmán majestátním dojmem plným přirozeného světla.

Cena je včetně 12% DPH. Součástí ceny bytu je také sklepní kóje a kryté parkovací stání v podzemních garážích.

Projekt:

Apartmán je součástí prestížního pětihvězdičkového resortu MOLO Lipno, navržený světovými architekty Chapman Taylor. Prostředí se pyšní soukromou zahradou s vodními prvky, vzrostlou zelení a kombinací přírodních a moderních materiálů.

Okolí:

Projekt je umístěn u pláže na břehu Lipna, obklopený nádhernou šumavskou scenérií, a zaručuje nejen dokonalé bydlení, ale také jedinečný rekreační zážitek. Objekt se nachází v docházkové vzdálenosti od centra obce, ale zároveň v soukromí. Před domem pláž, cyklostezka, hřiště, kousek od mariny a promenády, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost, pár minut na sjezdovky.

• Luxusní apartmán s terasou a výhledem na vodu

• Kompletně vybaveno prémiovým nábytkem a elektrospotřebiči

• Nadstandartní výbava a technologie

• Sauna

• Parkovací stání a sklep

Toto je ojedinělá nabídka apartmánu na Lipně pro opravdu výjimečné klienty, kteří si umí užít život. Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé top lokalitě u vody v krásné přírodě a kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě si domluvte nezávaznou prohlídku.



Nahoru