Vybírejte z nabídky 36 488 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Káraný Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Rodinný dům, Káraný

Prodejce

Makléř: Martin Bureš

Telefon: 777 741 ...

E-mail: martin.b ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Káraný (okres Praha-východ)

Výhledová

Domy, Rodinné domy

639981

18.09.2024

2

osobní

2 102 m2

241 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 55000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Cena bez energií. 1
Prodejce

Makléř: Martin Bureš

Telefon: 777 741 ...

E-mail: martin.b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velmi krásného domu v žádané lokalitě u soutoku řek Labe a Jizery. Jedná se o architektonicky zajímavý samostatně stojící dvoupodlažní dům ve velmi klidné části obce a ve slepé ulici v Káraném u Brandýsa nad Labem. Vzdálenost od dálnice směr Praha, Mladá Boleslav 5 km.

Dispozičně jde o o dispozici 7+kk, užitná plocha domu činí 241 m2 a leží na pozemku s výměrou 2102 m2. Na pozemku je vlastní studna. Řešený je následovně: V 1.NP se nachází vstupní hala, šatna, WC, technická místnost, garáž, pokoj pro hosty s koupelnou a vlastním vstupem na terasu, dále obývací pokoj, ve kterém je možnost plynového krbu, jídelna s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. V 2.NP se nachází velká ložnice s šatnou a prostornou koupelnou se sprchovým koutem a vanou, WC a s možností sauny, pracovna, dva pokoje, koupelna s vanou a WC.

Součástí domu jsou dvě prostorné půdy. Druhá terasa s krásným výhledem na střeše domu. V celém domě jsou venkovní žaluzie. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel.

Parkování v garáži či na zpevněných místech pozemku stání pro dvě auta. V obci se nachází v docházkové vzdálenosti mateřská školka, pošta, obchod, hospoda, zastávka autobusu. Oblast je známá jako rekreační, ideální na procházky, cyklistiku, běhání, sportovní rybaření. Dům byl zkolaudován v roce 2013 a prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2019 novým majitelem.

Dům se pronajímá bez vybavení. Je zde pouze kuchyň a šatna. Možnost nastěhování ihned. Kauce jsou 2 nájmy. Provize 1 měsíční nájemné. Pro více informací kontaktujte makléře. Ev. číslo: 639981. Energetický štítek: G (518 kWh/m2/rok).



Nahoru