Vybírejte z nabídky 36 441 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Zlín Zpět na přehled nabídek

Prodej, Pozemek pro stavbu RD, bytů, Zlín

Prodejce

Makléř: Ing. Světlana Eichnerová

Telefon: 571 817 ...

E-mail: developm ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zlín (okres Zlín)

Ostrá horka II

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

647117

18.09.2024

osobní

7 198 m2

Cena: 18900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Světlana Eichnerová

Telefon: 571 817 ...

E-mail: developm ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení klienta koupi pozemků, ležících na místě původního sadu s přestárlými ovocnými stromy, v žádané lokalitě krajského města Zlína. Dle platného územního plánu leží 5692 m2 těchto pozemků v zastavitelných plochách individuálního bydlení BI s výškovou regulací zástavby maximálně dvou nadzemních podlaží, 1506 m2 pozemků je nestavebních a leží v plochách smíšených nezastavěného území S*.

Celý komplex pozemků se nachází v katastrálním území města Zlína, v části Zlínské Paseky, Ostrá horka II. Svažitý terén směrem k jihu zaručuje celodenní slunce a také velkorysý výhled směrem k městu i do krajiny. Z východní strany jsou pozemky napojeny přes soukromou komunikaci (1/2 podíl na této komunikaci je taktéž součástí koupě) na obecní komunikaci.

Technická infrastruktura je vyřešena, inženýrské sítě - elektro, vodovod, dešťová a kanalizační přípojka jsou připraveny přímo na východní straně nabízených pozemků. Pro svou jedinečnost byly tyto pozemky před lety vybrány svými majiteli ke stavbě rodinného domu... Moderní dvoupodlažní rodinný dům s terasami byl navržen v nepravidelném tvaru, byla vypracována kompletní projektová dokumentace, bylo vydáno i stavební povolení, které ale již z důvodu nezahájení stavby pozbylo platnosti.

V případě zájmu je celý tento projekt k dispozici nového majitele, kterému jistě usnadní a zkrátí zdlouhavé procesy stavebního řízení. Nabízené pozemky se prodávají jako celek, neboť toto jedinečné místo je určeno pro náročného klienta, který miluje život v blízkosti centra města, ale v prostředí klidné lokality a zeleně. Pro více informací prosím kontaktujte naši makléřku. Ev. číslo: 647117.



Nahoru