Vybírejte z nabídky 36 617 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Sokolov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Sokolov

Prodejce

Makléř: František Dvořák

Telefon: 352 601 ...

E-mail: f.dvorak ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Sokolov (okres Sokolov)

Švabinského

Byty, Byt 3+1

26436

18.09.2024

6 (dům má 7 podlaží)

osobní

83 m2

83 m2

D - Méně úsporná

Cena: 2620000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: František Dvořák

Telefon: 352 601 ...

E-mail: f.dvorak ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej bytu 3+1 v OV s lodžií v žádané lokalitě města Sokolov na sídlišti Michal. Jedná se o revitalizovaný čistý dům s stálými nájemníky. Byt se nachází v šestém patře sedmipodlažního panelového domu o rozloze 83 m2 a je v udržovaném stavu. Původní bytové jádro bylo vkusně rekonstruováno.

Koupelna i WC jsou obloženy keramickým obkladem a po celé ploše je položena dlažba. V koupelně je nainstalovaný sprchový kout se skříňkou, umyvadlem a místem na pračku. Strop je podhledový s bodovými světly. V prostorné kuchyni je k dispozici zánovní kuchyňská rohová linka na míru s keramickým obkladem a kombinovaným sporákem.

V vstupní chodbě je umístěna šatnová skříň sladěná s kuchyňskou linkou, podlaha je vinylová. V pokojích jsou položeny tvrdé parkety, přičemž v obývacím pokoji jsou přiznané a lakované, v ostatních místnostech je položen koberec. Omítky ve všech pokojích jsou jemné mnichovské.

Obývací pokoj o 20 m2 a kuchyň o 13 m2 mají okna na východ, dětský pokoj o 16 m2 a ložnice s lodžií též o 16 m2 směřují na západ. V zasklené lodžii je též položená dlažba a stěny jsou v mnichovské omítce.

Všechna okna jsou plastová, radiátory jsou plechové, vchodové dveře do bytu jsou bezpečnostní. K bytu náleží dvě prostorné sklepní kóje. Jedná se o slunný a teplý byt s hezkým výhledem a v klidné zóně za domem je dětské hřiště. Ev. číslo: 26436. Energetický štítek: D



Nahoru