Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 3+kk, Vochov

Prodejce

Makléř: Petr Heidenreich

Telefon: 722 818 ...

E-mail: k.plzen@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Byty, Byt 3+kk

26791

18.09.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

71 m2

71 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 18000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Záloha na služby 1000,- Kč/měsíc + elektřina, kauce 20000,- Kč, provize RK 18000,- Kč. 1
Prodejce

Makléř: Petr Heidenreich

Telefon: 722 818 ...

E-mail: k.plzen@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nového mezonetového bytu 3+kk, jehož součástí je vlastní pozemek (77 m2) a parkovací stání, v novostavbě bytového domu o čtyřech bytech, na velmi klidném místě ve Vochově, pouhých pět minut jízdy od Plzně.

Atypický dvoupodlažní byt o podlahové ploše 71 m2 je orientovaný na jih a západ, zcela do prostoru oploceného a dlážděného pozemku u bytu. V přízemí bytu se nachází předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a malými krbovými kamny. Z obývacího pokoje je přímý vstup na pozemek a schodiště do druhého podlaží bytu, kde se nachází druhá koupelna s vanou a WC, ložnice se šatnou a dětský pokoj.

Celý byt je vytápěn moderním el. podlahovým topením s dig. termostaty (nízký tarif el.), ohřev vody v el. bojleru. Kuchyňská linka je vybavena el. varnou deskou, el. troubou, myčkou nádobí a malou lednicí. V koupelně je k dispozici pračka. Velmi úsporný dům - energetická třída B.

Oplocený pozemek u bytu disponuje vjezdovými vraty z ulice a skýtá naprosté soukromí pro uživatele bytu, nachází se na něm zastřešená pergola k posezení, uzavřená skladovací kolna a přístřešek. Parkovací stání k bytu se nachází na ulici před vjezdem na pozemek.

Příležitost ke kvalitnímu modernímu bydlení v novém bytě se zajímavým příslušenstvím, s nízkými provozními náklady, na klidném místě v blízkosti Plzně. Byt připraven k okamžitému k pronájmu. Ev. číslo: 26791. Energetický štítek: B (74 kWh/m2/rok).



Nahoru