Vybírejte z nabídky 36 383 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Horní Slavkov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+kk, Horní Slavkov

Prodejce

Makléř: Edita Kostrounová

Telefon: 725 160 ...

E-mail: kostroun ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horní Slavkov (okres Sokolov)

Zahradní

Byty, Byt 2+kk

647939

18.09.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

37 m2

37 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 1150000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Edita Kostrounová

Telefon: 725 160 ...

E-mail: kostroun ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pěkného bytu 2+kk v prvním patře panelového domu s výtahem v Horním Slavkově. Slunný byt o rozloze 37 m2 nabízí předsíň, kuchyni, obývací pokoj, koupelnu s toaletou a sklep. Byt prošel rekonstrukcí s tím, že je zde již nová elektroinstalace, vodoinstalace, nová koupelna, kde je nový sprchový kout a toaleta. V bytě jsou plastová okna, čalouněné vstupní dveře. V bytě byl položen nový koberec, jsou nově vyštukovány a vymalovány zdi.

V bytě je sice starší ale praktická kuchyňská linka, nová světla. Byt zůstává kompletně vybavený tak jak je patrné z fotografií, také může být obratem vyklizen. K bytu náleží sklep, v domě je výtah. Vytápění a rozvod teplé vody je zajištěn centrálně dálkově. Panelový dům je po revitalizaci včetně zateplené fasády, měsíční náklady jsou cca 2.200,- Kč. Parkování je možné u domu.

V lokalitě je dobrá občanská vybavenost, do 8 minut je vzdálena autobusová zastávka, v obci jsou pošta, potraviny, restaurace. Karlovy Vary či Sokolov jsou vzdáleny do 10 minut jízdy, v okolí je krásná příroda a Chráněná krajinná oblast Slavkovský Les s možností vyrazit bez průtahů do přírody. Na listu vlastnictví neváznou žádné břemena ani nároky třetích stran. Cena zahrnuje provizi RK a veškerý právní servis. Ev. číslo: 647939. Energetický štítek: G (15 kWh/m2/rok).



Nahoru