Vybírejte z nabídky 36 618 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Prodej rovinatého stavebního pozemku v Červeném Hrádku u Plzně, Plzeň

Prodejce

Makléř: DiS. Michaela Bastlová

Telefon: 725 666 ...

E-mail: bastlova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plzeň (okres Plzeň-město)

Klestová

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

930

18.09.2024

osobní

888 m2

Cena: 10800000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: DiS. Michaela Bastlová

Telefon: 725 666 ...

E-mail: bastlova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9467.webp

Realitáři Plzeň SE

Náměstí Republiky 202/28, 301 00 Plzeň

www.realitari.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Předmětem prodeje je pozemek v Červeném Hrádku, který je částí statutárního města Plzně a městského obvodu Plzeň 4 v okrese Plzeň - město. Pozemek je situovaný v městské zástavbě rodinných domů s prostornými zahradami.

Rovinatý pozemek obdélníkového tvaru (cca 25 m x 36 m) má celkovou výměru 888 m2. Pozemek leží v plochách obytných smíšených, což dle Územního plánu města Plzeň povoluje na parcele umístit rodinný dům či bytový dům. Možné napojení na veškeré inženýrské sítě jako je městská voda a kanalizace, elektřina, plyn. Na pozemku je studna. Pozemek je zcela oplocen. Vstup na pozemek je přes obecní komunikaci. Na pozemku se nachází starší rodinný dům, garáž, dílna, skleník, vzrostlé stromy.

Červený Hrádek je klidnou, přesto rozvíjející se částí v těsné blízkosti města Plzně a blízkém spojení na dálnici D5 ve směru Praha - Rozvadov. Hromadná doprava je zajišťována autobusy, jejichž zastávka Červený Hrádek - Na Rozcestí je od pozemku vzdálena necelých 120 m. Veškerou občanskou vybavenost najdete v okolí, sportovní aktivity nebo relax v místním centru, mnoho cyklo tras v okolí.

Pokud hledáte jedinečné bydlení v Plzni na dosah přírody, je tato nabídka právě pro Vás. Ráda Vás uvítám na prohlídce, předám podklady k nabízenému pozemku a podám kompletní informace o prodeji.



Nahoru