Vybírejte z nabídky 36 604 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Lobendava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Lobendava

Prodejce

Makléř: Martin Neužil

Telefon: 702 048 ...

E-mail: neuzil@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Lobendava (okres Děčín)

Domy, Rodinné domy

26677

19.09.2024

2

osobní

5 598 m2

283 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6300000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Neužil

Telefon: 702 048 ...

E-mail: neuzil@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Reality 11 Vám zprostředkují prodej patrového rodinného domu, který se nachází ve velmi klidné a tiché lokalitě obce Lobendava, okres Děčín. Nemovitost je možné využít jako dvougenerační bydlení.

Dům byl dříve využíván jako rekreační zařízení, nyní však prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2022. V 1.NP je umístěna menší kuchyňka s pokojem, který byl využíván pro personál. Dále je zde velká lobby místnost s terasou a s vlastním barem, šatnou, technické zázemí, rozestavěná místnost, pokoj a nová koupelna se sprchovým koutem.

Dále je zde vstup do suterénu, kde se nachází vlastní vyhřívaný whirlpool s masážními bublinkami, dále sprcha a místnost pro odpočinek. V 2.NP jsou celkem 4 nové samostatné pokoje, vlastní kuchyňka s jídelnou a nová koupelna se sprchovým koutem a WC.

V 3.NP je rozlehlý pokoj s menší teráskou, dále je zde WC a příprava pro sprchový kout. Nemovitost má vlastní kamerový systém. Na pozemku se nachází nový dřevěný zahradní domek 6x4 metry, možné využít ke sladovacím účelům či na přespání.

Celková výměra pozemku činí 5598 m2, největší část z tohoto pozemku tvoří vlastní příjezdová komunikace. Dům je zateplený, jedná se o smíšenou budovu - kámen, cihla a dřevo. Vytápění řešeno krbovým centrálním s výměníkem a s radiátory, voda - vlastní studna, která se přečerpává do sběrné nádrže, odpad řešen septikem.

Možnost odkupu/pronájmu sousedních pozemků. Vřele doporučujeme koupi, vhodné pro investory díky blízkosti hranic s Německem, velice žádáná lokalita či pro někoho, kdo hledá naprostý klid a soukromí s dostatek přírody. S financováním nemovitosti Vám rádi zcela zdarma pomůžeme.

Volné ihned. Ev. číslo: 26677. Energetický štítek: G



Nahoru