Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 6+1 a větší > Mratín Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 6+1 a větší, Mratín

prodej

Mratín (okres Praha-východ)

Kostelecká

Byty, Byt 6+1 a větší

26701

19.09.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

160 m2

160 m2

D - Méně úsporná

Cena: 13000000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Neužil

Telefon: 702 048 ...

E-mail: neuzil@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Reality 11 Vám zprostředkují prodej mezonetového bytu v osobním vlastnictví o celkové dispozici 6+1, 160m2, který se nachází ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě obce Mratín, ulice Kostelecká, okres Praha-východ. Nemovitost je situována v 2. a 3.NP bytového domu po částečné revitalizaci - nová střecha, nové plastové střešní okna s trojskly, nové vchodové dveře do domu a na domovní balkon.

Dále v domě byla opravena fasáda u vchodu do domu, nové rozvody vody. Bytová jednotka prošla rozsáhlou rekonstrukcí - nová zděná koupelna s vanou, nová kuchyňská linka s elektrickým sporákem (indukce) a elektrickou troubou, dále nové stropy, stěny a ve většině místností nové podlahy, nová elektroinstalace, rozvody vody a odpadů, nové rozvody topení.

V prvním podlaží bytové jednotky se nachází prostorná chodba, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, pokoj, který nyní slouží jako knihovna, koupelna s vanou, oddělené WC. Po dřevěných schodech se dostáváme do druhého podlaží, kde jsou umístěny 3 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC. Jeden z pokojů má vlastní menší šatnu. Z chodby je možné se dostat do půdních prostor domu.

Bytová jednotka je napojena na obecní vodovodní řád, odpad řešen veřejnou kanalizací, topení řešeno kotlem na tuhá paliva, který se nachází ve sklepních prostorech domu, ohřev vody zajišťuje 200l bojler. Bytový dům má společnou zahradu o celkové výměře 1021m2, avšak současní vlastníci nemovitosti dle dohody s ostatními vlastníky využívají exkluzivně cca 350m2 oplocené zahrady, kde se nachází dětský domeček, přístřešek pro uskladnění zahradních věcí.

Parkování řešeno ve dvoře domu. K bytu náleží 3 sklepní koje + spižírna. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Volné po domluvě. Ev. číslo: 26701. Energetický štítek: D.



Nahoru