Vybírejte z nabídky 36 616 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Zlín Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 4+kk, Zlín

Prodejce

Makléř: Ladislav Dedina

Telefon: 604 866 ...

E-mail: dedina@h ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Zlín (okres Zlín)

Košařice

Byty, Byt 4+kk

31438

19.09.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

160 m2

160 m2

C - Úsporná

Cena: 7200000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena včetně veškerých poplatků a právních služeb 1
Prodejce

Makléř: Ladislav Dedina

Telefon: 604 866 ...

E-mail: dedina@h ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6615.jpg

HOME 4 PEOPLE, a.s.

Nádražní 47/90, 150 00 Praha 5

www.home4people.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme prodej luxusní bytové jednotky s rekreační chatou nacházejících se v menším bytovém domě vilového typu v městské části Zlína Velíková. Jedná se o slunný velkometrážní byt o dispozicí 4+kk, který má celkovou obytnou plochu 160 m2. Dispozice 1. NP: vstupní chodba, obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu, kuchyňský a jídelní prostor, vzdušná ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

2. NP: dvě ložnice, z nichž jedna má i malou pracovnu a vstup na balkón a klimatizaci. Celkové pohodlí zajišťuje druhá koupelna s rohovou masážní vanou a toaletou. Všechny prostory jsou velmi vkusně vybaveny kvalitním nábytkem zhotoveným na míru.

V podzemním podlaží se nachází technická místnost, dvougaráž, z níž polovina náleží k nabízené bytové jednotce (dispoziční řešení pro až 2 vozy), dále prostory chodby a prádelny se sprchovým koutem.

K nemovitosti náleží část zahrady o celkové výměře 278 m2, která je velmi vkusně ohraničena řadou vzrostlých keřů a vytváří tak soukromé zákoutí u dřevěné přístavby s kamenným základem, která je vybavena whirpoolem, saunou, pokojem pro hosty, venkovním posezením s krbem a úložnými prostory pro zahradní nábytek, dřevo a zahradní techniku.

Celý prostor kolem RD je oplocen a vytváří tak pocit soukromí ve velmi klidné lokalitě. Dům je napojen na elektriku, plyn a vlastní vodu. Odpady jsou napojeny na obecní kanalizaci. Nemovitost je vhodná pro všechny, kdo chtějí kvalitně bydlet a být v dostupnosti MHD a vyhledávají klidnější lokalitu než městskou, s pohodlným parkováním po příjezdu domů.

Příjezdová cesta - vjezd do garáže je vyhřívaný, což usnadní výjezd z garáže v zimním období. RD se nachází 1 min. od zastávky MHD. V obci Štípa je ZŠ a MŠ. Doporučuji prohlídku po předchozí domluvě s makléřem. Ev. číslo: 31438. Energetický štítek: C.



Nahoru