Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Vrdy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Vrdy

Prodejce

Makléř: Alena Severová

Telefon: 734 222 ...

E-mail: severova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Vrdy (okres Kutná Hora)

Čáslavská

Domy, Rodinné domy

26712

18.09.2024

2

osobní

938 m2

104 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4800000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Alena Severová

Telefon: 734 222 ...

E-mail: severova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zprostředkuji prodej rodinného domu, který se nachází na oploceném pozemku velikosti 938 m2, v obci Vrdy - Horní Bučice. Dům je částečně podsklepen, napojen na veřejnou přípojku elektřiny, vody, kanalizace a před 11 lety prošel částečnou rekonstrukcí. Vytápění zajišťují elektrické přímotopy nebo krbová kamna, umístěná v obývacím pokoji.

Dispozice domu: 2x vstupní zádveří - chodba, obývací pokoj, který je propojen s kuchyňským koutem, další tři pokoje, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a prostorná spíž. Z obývacího pokoje je francouzskými dveřmi vstup na zahradu. Na dům navazuje dílna, ze které je rovněž vstup do zahrady a do půdního prostoru.

Slunná zahrada je zatravněná, osázená pouze několika stromy a keři. Poloha rodinného domu nabízí pohodové bydlení díky svému umístění v klidné části ulice, kde projíždějí pouze obyvatelé několika sousedních domů. Pro lepší seznámení s nemovitostí můžete použít virtuální prohlídku.

Obec Horní Bučice je součástí obce Vrdy v okrese Kutná Hora. Leží přibližně 2 km od Vrd, které nabízejí kompletní občanskou vybavenost.

Pokud vás zaujala tato nabídka, kontaktujte mě na uvedeném tel. čísle a domluvíme se na prohlídce nemovitosti. Ev. číslo: 26712. Energetický štítek: G



Nahoru