Vybírejte z nabídky 36 255 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Česká Kamenice Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům s penzionem a velkou zahradou v blízkosti NP České Švýcarsko, Česká Kamenice

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Česká Kamenice (okres Děčín)

Mlýnská

Domy, Rodinné domy

63320

18.09.2024

osobní

neuvedeno

349 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7700000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Rodinný dům s penzionem a velkou zahradou v blízkosti NP České Švýcarsko

Sháníte klidné kouzelné místo k bydlení? Oceníte rozlehlou zahradu? Baví Vás přivydělat si ubytováváním hostů? Pak tu máme nemovitost v klidném prostředí 100 m od náměstí právě pro Vás!

Stylový rodinný dům s bytem 5+1 s terasou v patře a dvěma apartmány s vlastními koupelnami, společenskou místností a kuchyňkou v přízemí nabízí různé možnosti využití, vchody mohou být oddělené. V domě je celkem 9 obytných místností, 3 koupelny a 2 kuchyně. Před domem je parkovací místo až pro 4 auta a na zahradě je také možnost parkovat.

V krásné upravované zahradě můžete Vy i Vaši hosté relaxovat v mnoha zákoutích, posedět u jezírka, zchladit se v bazénu, grilovat na terase, stanovat, případně pěstovat květiny či zeleninu nejen ve dvou prostorných sklenících. Můžete navázat na tradici současné majitelky - kytičky ze zahrady zdobily nejkrásnější květinové plesy a kutil si najde vyžití v dalším zděném domku na zahradě.

Ve městě funguje centrum dětí a mládeže, knihovna, zdravotní středisko, mateřská, základní i umělecká škola a mnoho obchodů, restaurací a veškerá občanská vybavenost. Kulturu obstará kulturní dům či nově zrekonstruovaný historický pivovar, je zde i dostatek sportovišť, koupaliště, je radost zde bydlet nebo se jen rekreovat.

Česká Kamenice leží na pomezí tří chráněných krajinných oblastí. Harmonicky se tu potkávají pískovcové masivy Českého Švýcarska s vrcholy Lužických hor a pahorky Českého středohoří a Labských pískovců. Místo je velmi vyhledávané nejen díky blízkým národním parkům se stolovými horami, vyhlídkou Jehla a nádhernou přírodou, ale i pohádkovou Panskou skálou, turistickým trasám, cyklostezkám či vyhlídce z hradu Kamenice.

Vybavení domu i zahrady zůstává, můžete rovnou začít bydlet či podnikat, kontakty na spokojené klienty budou předány. S výběrem vhodného financování Vám v případě zájmu rádi pomohou a poradí naši zkušení kolegové, případně za Vás k Vaší spokojenosti vše vyřídí.

Přijďte se podívat, zda se Vám tato nemovitost bude líbit jako Váš nový domov, jako místo k rekreaci, případně jako potenciál pro Vaše podnikání v ubytovacích službách či zahradnictví.




Prodej rodinného domu Česká Kamenice na Eurobydleni.cz


Nahoru