Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Břeclav Zpět na přehled nabídek

Prodej RD 5+1 Břeclav - Poštorná

Prodejce

Makléř: Ing. Jaroslav Šilhavík

Telefon: 603 168 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Břeclav (okres Břeclav)

Čs. armády

Domy, Rodinné domy

420240177

17.09.2024

2

250 m2

245 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně odměny RK 1
Prodejce

Makléř: Ing. Jaroslav Šilhavík

Telefon: 603 168 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5567.webp

eDO reality, s.r.o.

Na Pankráci 322/26, 140 00 Praha 4 - Nusle

www.edoreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Z této vstupní chodby vpravo je přístupný samostatný pokoj do ulice. Vlevo se nachází komora a také WC. Rovně lze projít do hlavních obytných prostor domu, které tvoří jídelní a kuchyňský kout volně navazující na obývací pokoj. Balkonovými dveřmi z obývacího pokoje je přístupná prosklená zimní zahrada a navazující terasa. V zadní části přízemí se nachází koupelna se sprchovým koutem a s pračkou.
2.NP: Otevřeným schodištěm se vstupuje do prvního patra, kde se nachází tři samostatně přístupné pokoje. Pokoj do ulice dříve sloužil jako dětský pokoj. Pokoj do dvora byl využíván jako ložnice, volně průchozí do pokoje třetího šatny. Tento třetí pokoj je rovněž samostatně přístupný z chodby, dále z něj lze balkonovými dveřmi vstoupit na terasu. Na patře je umístěna vskutku prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, společná s toaletou.
1.PP: Ve sklepě se nachází dvě samostatné místnosti, další dvě místnosti průchozí a vskutku prostorná garáž. Hloubka garáže více než 15 m pojme komfortně dvě, případně až tři auta za sebou.

STAV A VYBAVENÍ:
Dům je zděné konstrukce se zateplením s železobetonovými stropy. Střecha rovná s povlakovou krytinou, zateplená. Vstupní dveře plastové, garážová vrata plechová, interiérové dveře dřevěné hladké v kovové zárubni. Okna a balkonové dveře plastové s izolačním dvojsklem. Podlaha vinyl, místy plovoucí laminátová, v koupelnách keramická dlažba. Rozvody vody a odpadů v plastu, elektroinstalace v mědi. Schodiště samonosné, ocelové konstrukce s dřevěnými stupnicemi, schodiště do sklepa betonové s keramickou dlažbou. Vytápění plynovým kotlem, radiátory plechové, ohřev TUV elektrickým bojlerem. Kuchyňská linka na míru, plynový sporák s elektrickou troubou, myčka, lednice, digestoř. Zimní zahrada s plastovými balkonovými dveřmi z obývacího pokoje a plastovými francouzskými dveřmi na terasu. Krytina průsvitný plastový polykarbonát.

NÁKLADY:
Elektřina 2.338,- měs.
Plyn 1.692,- měs.
Voda 345,- měs.

```




Prodej rodinného domu Břeclav na Eurobydleni.cz


Nahoru