Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > restaurace a bary > Mladá Boleslav Zpět na přehled nabídek

Pronájem prostor a prodej kompletního vybavení kavárny, Mladá Boleslav

Prodejce

Makléř: Alena Malá

Telefon: 736 661 ...

E-mail: alena.ma ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Mladá Boleslav (okres Mladá Boleslav)

Komenského náměstí

Komerční, Restaurace a bary

420240284

18.09.2024

180 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 30000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Alena Malá

Telefon: 736 661 ...

E-mail: alena.ma ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5567.webp

eDO reality, s.r.o.

Na Pankráci 322/26, 140 00 Praha 4 - Nusle

www.edoreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Sníte o vlastní kavárně a líbilo by se vám naskočit rovnou do rozjetého vlaku? Mám tady exkluzivní nabídku prostor kavárny Café Svět s.r.o. v historickém centru Mladé Boleslavi. V její blízkosti se nachází Vysoká škola Škoda Auto, Magistrát města Mladá Boleslav, základní školy, střední školy. Naproti kavárně je nádherně upravený park, který si můžete vychutnat z terasy se slunečníky s kapacitou 16 osob.

Kavárna má dvě podlaží, spodní slouží pro menší rodinné oslavy a setkání přátel. Velikost prostoru 57,73 m2. Spodní prostor disponuje sociálním zázemím pro zákazníky. Hlavní prostor kavárny je s kapacitou 35 míst. Podlahová plocha celého prostoru včetně zázemí je 180 m2. V kavárně majitelka pravidelně pořádá řadu koncertů, přednášek a prodejních výstav. V době konání těchto akcí lze kapacitu navýšit až na 50 míst.

Prostory jsou designově laděny do modro-zelených barev, nábytek v barvě šedo-černé, křesla značky Dublino, jsou polstrované a velice pohodlné.

Kavárna se přenechává s veškerým vybavením, kompletně vybavené kuchyně včetně všech spotřebičů, chladící vitrína atd... (v případě zájmu mohu jmenovitý seznam poslat). Před třemi roky byly prostory rekonstruovány, jsou zde nové podhledy, nové dveře na toaletách, nové stínění na oknech, nový plynový kotel, který zajišťuje i ohřev vody. Nový provozovatel tak převezme pouze klíče a nemusí se o nic starat.

Kavárna je otevřena již tři roky a nynější majitelka ji vede skvěle, recenze mluví za vše. Nájemní smlouva je platná po dobu osmi let a měsíční nájemné činí 15.000,- Kč + poplatky na energie. Kauce majiteli činí dva měsíční nájmy. Cena za veškeré vybavení kavárny činí 960.000,- Kč.

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat. OD 8.9. DO 13.9.2024 ČERPÁM DOVOLENOU. Prosím pište na email, ozvu se vám.



Nahoru