Vybírejte z nabídky 36 619 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kolín Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu Na Magistrále, Kolín

Prodejce

Makléř: Bc. Jiří Moravec, MBA

Telefon: 602 572 ...

E-mail: jiri.mor ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kolín (okres Kolín)

Na Magistrále

Domy, Rodinné domy

420240296

2

427 m2

150 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 6900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Bc. Jiří Moravec, MBA

Telefon: 602 572 ...

E-mail: jiri.mor ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5567.webp

eDO reality, s.r.o.

Na Pankráci 322/26, 140 00 Praha 4 - Nusle

www.edoreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dobrý den. Nabízíme na prodej rodinný dům v Kolíně u vodárny v ulici Na Magistrále. Klidná lokalita, jednosměrná ulice s bezproblémovým parkováním, mnoho zeleně a okraj obce nedaleko vodárny s vyhlídkou do okolí a nedaleko zahrádkářské oblasti s cestami na kolo nebo procházky okolo rybníku Peklo, do Štítarského údolí apod. A přitom je to na okraji města s pohodlným nájezdem na městský okruh směrem na Prahu a dálnici, supermarkety jsou v docházkové vzdálenosti a stejně tak je to kousek do centra města.

Navíc dostatečně velký pozemek s dvojgaráží a možností parkování. To je místo, které vám nabízíme. Dům je z roku 1929 a vyžaduje kompletní rekonstrukci. Ale jsou tu veškeré sítě. Navíc je možné uvažovat o nákupu tohoto domu jako investici.

V přízemí je byt 2+1 o výměře téměř 78 m2. Ve 2.NP je také byt 2+1 (nutné vybudovat koupelnu) s výměrou 67 m2. A místo půdy by bylo možné pravděpodobně vybudovat další pokoje. Dům je celý podsklepený a v polosuterénu by mohl případně vzniknout další ateliér. Najdete zde 3 místnosti s možností vybudování obdoby dalšího bytu s dispozicí 2+1.

Je tedy otázka, zda využijete dům pro vlastní bydlení nebo jako investici na pronájem. V případě dotazů mi neváhejte zavolat. Prohlídky je možné domluvit dle potřeby, virtuální prohlídka je součástí inzerce. Financování zajistíme. Cena je kompletní.




Prodej rodinného domu Kolín na Eurobydleni.cz


Nahoru