Vybírejte z nabídky 36 572 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Brno Zpět na přehled nabídek

Nabízíme k koupi bytovou jednotku o dispozici 3+1 Brno - Ponava, ulice Klatovská

Prodejce

Makléř: Kamila Heděncová

Telefon: 774 932 ...

E-mail: kamila.h ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Brno (okres Brno-město)

Klatovská

Byty, Byt 3+1

2202

18.09.2024

4 (dům má 6 podlaží)

osobní

81 m2

81 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8400000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kamila Heděncová

Telefon: 774 932 ...

E-mail: kamila.h ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5567.webp

eDO reality, s.r.o.

Na Pankráci 322/26, 140 00 Praha 4 - Nusle

www.edoreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1 nacházející se v těsné blízkosti samotného centra města v malebné čtvrti Ponava na ulici Klatovská. Nemovitost je situovaná 4. patře cihlového domu s výtahem. Bytová jednotka je orientována na J/Z (ložnice a obývací pokoj) a S/V (kuchyň a dětský pokoj). V přízemí domu se nachází zděný sklep. Součástí bytové jednotky jsou dva menší balkony.

Dispozice:
obývací pokoj 18,8 m2
dětský pokoj 13,5 m2
ložnice 18,3 m2
kuchyně 9,4 m2
chodba 9,7 m2
spíž 1,2 m2
koupelna 3 m2
toaleta 1,5 m2

Na podlaze jsou položeny v pokojích parkety, v koupelně pak keramická dlažba. V předsíni jsou vestavěné skříně. Okna jsou plastová, dvojskla. Součástí bytové jednotky jsou dva balkony a menší spíž. Jádro je zděné. V koupelně se nachází vana. Stupačky jsou v plastu. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní.

V rámci revitalizace domu byl vyměněn výtah, zateplovala se půda domu a měnila krytina na sedlové střeše. Nyní je v plánu oprava balkonů. V domě se nachází dva nebytové prostory a podíl na nich je součástí prodeje nemovitosti. Zisk z nájmu těchto nebytových prostor jde do fondu oprav. SVJ má vlastní výměníkovou stanici, která se nachází ve vedlejším domě.

Poblíž domu kompletní občanská vybavenost (Lidl, Billa, Albert, pošta, lékárny, knihovna, školky, škola, menší obchůdky, kavárny, kadeřnictví, dětské divadlo Polárka, restaurace) a dopravní obslužnost (zastávka tramvaje, trolejbusu i autobusu). Nemovitost je ideální pro rodinu s dětmi, která ocení dětská hřiště prakticky za rohem nebo park Björnsonův sad.

Financování: Klientům nabízíme kompletní právní servis včetně advokátní úschovy. V případě financování přes naši společnost disponujeme týmem zkušených finančních poradců, kteří jsou schopni poskytnout srovnání aktuálních nabídek úrokových sazeb včetně individuálních slev a zajistit kompletní financování koupě.



Nahoru