Vybírejte z nabídky 36 337 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Moderní loft 2+kk s předzahrádkou v prestižní lokalitě Prahy 5 Naskové, Košíře, Praha

Prodejce

Makléř: Kaláb Jakub

Telefon: 725 469 ...

E-mail: jakub@ka ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha

Naskové

Byty, Byt 2+kk

392

18.09.2024

neuvedeno

osobní

75 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 12444400 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kaláb Jakub

Telefon: 725 469 ...

E-mail: jakub@ka ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5786.jpg

Hit Reality

Vranové 1.díl 252, Malá Skála

www.hitreality.eu

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Tento jedinečný loftový byt o dispozici 2+kk a rozloze 74,8 m2 s privátní předzahrádkou (35 m2) je součástí exkluzivního projektu Parvi Cibulka, který proměnil industriální prostor bývalé továrny Meopta na designové bydlení s vysokým standardem.

Vstupte do světlého a vzdušného prostoru s vysokými okny a přímým přístupem na dřevěnou terasu a předzahrádku. Byt je navržen s důrazem na funkčnost a eleganci v moderní kuchyni naleznete kvalitní vestavěné spotřebiče, dubové podlahy a stylové černé prvky, které dotvářejí moderní design. Obývací část je otevřena směrem na zahradu, což zajišťuje příjemné propojení interiéru s exteriérem.

V horním patře se nachází prostorná ložnice se skleněnými stěnami, která poskytuje dostatek přirozeného světla. Koupelna na tomto patře je vybavena vanou a toaletou, zatímco ve spodním patře je k dispozici další samostatná toaleta, úložné prostory a velkorysá technická místnost.

Součástí projektu Parvi Cibulka jsou nadstandardní služby včetně 24hodinové recepce, fitness centra a privátního parku přístupného pouze rezidentům. K bytu náleží garážové stání (zakladač) a sklep.

Lokalita Košíře se vyznačuje svou blízkostí k přírodnímu parku Košíře-Motol, který je ideálním místem pro procházky či sportovní vyžití. Veškerá občanská vybavenost, včetně obchodních center Nový Smíchov a Galerie Butovice, je na dosah. Dopravní dostupnost do centra Prahy je zajištěna i díky blízkým zastávkám MHD.

Budeme se na vás těšit na osobní prohlídce.




Prodej bytu 2+kk Praha na Eurobydleni.cz


Nahoru