Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > zahrady > Horní Suchá Zpět na přehled nabídek

Zahrada s chatou v obci Horní Suchá

Prodejce

Makléř: Kohut Jaromír

Telefon: 777 663 ...

E-mail: kohut.ja ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Horní Suchá (okres Karviná)

Pozemky, Zahrady

124068-2221

18.09.2024

897 m2

Cena: 1100000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně právních služeb 1
Prodejce

Makléř: Kohut Jaromír

Telefon: 777 663 ...

E-mail: kohut.ja ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7025.jpg

Listrum real s.r.o. - člen DRUŽSTVA REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR

Májová 415/10, 735 42 Těrlicko - Horní Těrlicko

www.listrum.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji zahradu o výměře 897 m2 s chatou v osobním vlastnictví, která se nachází v klidné lokalitě obce, části Podolkovice, u Životic, nikoliv v zahradní kolonii. Chata je dřevěné konstrukce, zateplená s navazujícím karavanem (vše pod jednou střechou) a je částečně povolená. Obytná část chaty je tvořena obývacím pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a WC, chodbou a navazující venkovní kuchyňkou a venkovní terasou.

Ložnice je v karavanu. V chatě je rozkládací pohovka na spaní a v karavanu 4 lůžka, celkem tedy 6 míst na spaní. Na oploceném pozemku s vjezdem vraty na DO je dále umístěn bazén s technologií a zahradní domek pro uskladnění nářadí. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné a okrasné dřeviny.

Chata má zavedenu elektřinu a vodu z vodovodního řadu, odpad je řešen do splaškové kanalizace (všechny IS řádně povoleny). Chata se nabízí k prodeji včetně veškerého zařízení a nábytku viz. fotografie, tedy je připravena k okamžitému užívání. V ceně je mj. automatická sekačka, elektrická ruční sekačka, strunovka, akupilka na křoviny (2 roky staré), žebřík velký a malý, drtička na větve Bosch a veškeré další zahradní nářadí, bazén s pískovou filtrací.

Vysavačem, krycí plachtou s držákem, hadice na vodu, TV, nábytek, satelit, vybavená kuchyně (veškeré nádobí, dvouplotýnkový vařič), myčka, pračka, lednice, bojler na TUV, lavičky, slunečníky, nový stolní gril, velký gril s příslušenstvím, nářadí, materiál na různé opravy apod. Místo, kde se zahrada nachází je v klidném místě ve slepé ulici. Příjezd přímo na pozemek je zajištěn věcným břemenem.

Dojezd do Havířova cca. 3 km, MHD 1 km. Možnost okamžitého užívání.




Prodej zahrady Horní Suchá na Eurobydleni.cz


Nahoru