Vybírejte z nabídky 36 259 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Rodinný dům, Praha, Třeboradice

Prodejce

Makléř: Andrea Nováková

Telefon: 224 931 ...

E-mail: andrea.n ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 9)

Kotršálova

Domy, Rodinné domy

KP 0780

19.09.2024

2

97 m2

127 m2

C - Úsporná

Cena: 40000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky 1
Prodejce

Makléř: Andrea Nováková

Telefon: 224 931 ...

E-mail: andrea.n ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5095.jpg

EXAFIN one, s.r.o. (Kadlec - realitní kancelář)

Myslíkova 174, 11000 Praha 1

www.kadlec-rk.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme pronájem řadového domu 4+kk/G v Praze 9 - Třeboradicích. Dům postaven 2009, v roce 2024 proběhla rekonstrukce vnitřního vybavení, nové vybavení kuchyňské linky včetně spotřebičů. Podlahová plocha domu je 127m2 + 15m2 garáž.

V 1NP je velký obývací pokoj s jídelnou kuchyňským koutem, předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, praktická komora pod schody. V 2NP jsou 3 samostatné neprůchozí pokoje a velká koupelna s rohovou vanou, 2 umyvadla, WC, balkon do zahrady.

V přízemí je vestavěná skříň a předsíňová stěna na míru. Dům je vytápěn pomocí plynového kotle - v domě jsou radiátory + podlahové elektrické vytápění v kuchyni a horní koupelně. Okna jsou vybavena předokenními bezpečnostními roletami s dálkovým ovládáním + zatahovací sítě proti hmyzu, vnitřní žaluzie.

Na oknech je bezpečnostní folie s UV filtrem (bezpečnostní kategorie P2A). Samozřejmostí je internet, TV, rádio, satelit antény - vše na střeše + jsou rozvody po domě. Na zahradě je cca 25m2 terasa z betonové dlažby (v barvě domu) a zahradní domek. Zahrada malá, udržovaná, nabízí vysokou míru soukromí (vzrostlé túje). Možnost venkovního posezení na zahradě i na dvoře.

Majitel požaduje kauci ve výši jednoho nájmu. Velmi příjemné bydlení, s dobrou dostupností na metro, v okolí veškerá občanská vybavenost, Lidl, školka, v sousedních Čakovicích škola, víceleté gymnázium. Doporučujeme.



Nahoru