Vybírejte z nabídky 36 402 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+kk/L, 52 m2, DV, ul. Zázvorkova, Praha 5 - Lužiny

Prodejce

Makléř: Iveta Krušinová

Telefon: 281 910 ...

E-mail: iveta.kr ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Zázvorkova

Byty, Byt 2+kk

11432

20.09.2024

11 (dům má 11 podlaží)

družstevní

neuvedeno

52 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5790000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: anuita splacena, cena za převod zahrnuta v ceně 1
Prodejce

Makléř: Iveta Krušinová

Telefon: 281 910 ...

E-mail: iveta.kr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6666.jpg

Reality PROSTOR s.r.o

Chlumecká 1539/7, 19800 Praha 9

www.realityprostor.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji světlý a slunný byt 2+kk/Lodžie s celkovou výměrou 52 m2, nacházející se v 11. patře panelového domu, v atraktivní lokalitě Praha 5 - Lužiny. Nemovitost se skládá z vstupního vestibulu, moderní koupelny s rohovou vanou, toaletou a prostorem na pračku se sušičkou. Dále z prostorné, světlé ložnice se samostatným vstupem z chodby a velkým obývacím pokojem s prakticky řešeným kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na prostornou zasklenou lodžii s krásným výhledem na okolí.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je účelně a moderně zařízený. Bytová jednotka je vybavena vestavěnou klimatizací jak v obývacím pokoji, tak ložnici, která zajišťuje komfortní prostředí po celý rok. Jednotka navíc umí vzduch čistit, disponuje funkcí ionizace a dá se s ní v zimě i přitopit. Vchodové dveře do bytu jsou nové a bezpečnostní. Součástí prodeje jsou také dvě vestavěné skříně, vestavěný botník a veškeré vybavení koupelny, včetně rohové vany a kuchyňská linka. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. Byt má nízké provozní náklady, topení i ohřev vody jsou řešeny dálkově.

Byt se nachází v 11. patře v domě, který je pečlivě udržovaný a disponuje novým, prostorným výtahem. Výborná dopravní dostupnost, pouhé 4 minuty chůze na metro Lužiny (270 m). Dům se nachází přímo u vstupu do Centrálního parku, ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity. Parkování je možné na okolních parkovištích.

Nemovitost je vhodná jak na komfortní bydlení nedaleko metra, tak díky své velikosti, poloze na výhodné investování a je v tuto chvíli obsazena platícími a velmi seriózními nájemníky, možné přenechat, nebo dle dohody ukončit.

Tento byt představuje ideální bydlení v klidné a vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu.



Nahoru