Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Beroun Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu Beroun

Prodejce

Makléř: Král Šimon

Telefon: 608 112 ...

E-mail: simon.kr ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Beroun (okres Beroun)

Nad Paloučkem

Domy, Rodinné domy

100862

19.09.2024

2

194 m2

172 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 13980000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Král Šimon

Telefon: 608 112 ...

E-mail: simon.kr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9597.jpg

Profit reality

Novodvorská 288/75, Praha

www.profitreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zprostředkujeme vám prodej řadového rodinného domu kolaudovaného v roce 2006, umístěného v klidné a žádané lokalitě města Beroun, na Paloučku. Moderní dům sestává v přízemí z předsíně, obývacího pokoje, kuchyňského koutu a toalety. Ve 2.NP jsou k dispozici tři ložnice, chodba a prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou.

V suterénu domu se nachází garáž pro dva menší automobily a sklad, ve kterém je umístěn plynový kotel zajišťující vytápění domu a zásobník teplé vody. Z kuchyně je přístup na prostornou terasu, z jedné ložnice umístěné ve 2. NP je přístup na balkon. V obývacím pokoji jsou umístěny schody do dalšího podlaží a také vstup francouzským oknem na terasu a zahradu.

Terasa je zastíněna vysouvací markýzou a nabízí příjemné posezení s výhledem do menší, udržované zahrady. V přízemí domu je laminátová plovoucí podlaha, v ložnicích koberec a na soc. zařízení je položena keramická dlažba. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Siemens (plynová varná deska, el. trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem a digestoř).

Na chodbě ve 2. NP se nachází prostorná vestavěná skříň. Okna domu jsou dřevěná s dvojsklem. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě. Možnost parkování i většího automobilu před vjezdem do garáže. Garáž je přístupná el. ovládanými rolovacími vraty.

V místě se nachází veškerá občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost. Nájezd na D5 je vzdálen cca. 1 km. Praha - Zličín autem jen 20 minut.



Nahoru