Vybírejte z nabídky 36 305 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Vila, Praha 5

Prodejce

Makléř: Jan Bareš

Telefon: 603 577 ...

E-mail: bares.j@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 5)

Nad Výšinkou

Domy, Vily

0132

19.09.2024

2

983 m2

686 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: 137213000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jan Bareš

Telefon: 603 577 ...

E-mail: bares.j@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

The Brokers s.r.o.

Břehová 208/8, 110 00 Praha 1

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nádherná luxusní vila Na Hřebenkách, Praha Smíchov

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem skutečně výjimečné nemovitosti v klidné části Prahy Smíchov. Tato luxusní, atypická třípatrová vila o užitné ploše 686 m2 se nachází na prestižní adrese, která je ideálním útočištěm pro ty, kdo hledají harmonii mezi luxusním bydlením a soukromím.

Cena: 137 212 731 Kč

Klíčové vlastnosti:

Lokalita: Vila je situována v klidné části Prahy Smíchov, která nabízí nejen klid, ale také snadnou dostupnost do centra města a veškerou občanskou vybavenost v blízkosti.

Prostorné uspořádání: Třípatrová vila nabízí 6 ložnic, 4 koupelny, a prostorné obývací prostory, které jsou navrženy s ohledem na maximální pohodlí a soukromí.

Luxusní vybavení: Vnitřní bazén, sauna, whirlpool, plynový krb, domácí kino, vinotéka a další prémiové prvky vytvářejí prostředí ideální pro relaxaci a zábavu.

Pracovní prostory: Pánská a dámská pracovna, dětský pokoj a zázemí pro hosty i chůvu zajišťují, že každý člen domácnosti má svůj vlastní prostor.

Garáže: Podzemní podlaží obsahuje 3 parkovací stání, což poskytuje dostatek místa pro vaše vozidla.

Design a kvalita: Rekonstrukce vily, která proběhla v roce 2018 pod vedením renomovaného architekta Radovana Mačáka a ateliéru Hlaváček a partner, je zárukou kvality a nadčasového designu.

Tato vila, která byla oceněna a patří mezi slavné pražské vily, je skutečně mistrovským dílem, které splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů. Každý prostor byl pečlivě navržen, aby nabízel přirozené světlo a úchvatné výhledy na okolí, čímž vytváří jedinečnou atmosféru.

Pokud hledáte výjimečné bydlení, které kombinuje pohodlí, styl a prestiž, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této nádherné vily. Budeme se těšit na setkání s Vámi a na možnost Vám představit tento skvost mezi pražskými nemovitostmi.

Kontaktujte nás ještě dnes a objevte svůj nový domov v luxusní vile Na Hřebenkách!



Nahoru