Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Bystřice Zpět na přehled nabídek

Prodej Rodinného domu, Líšno, Bystřice

Prodejce

Makléř: Tomáš Ebr

Telefon: 774 866 ...

E-mail: tomasebr ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bystřice (okres Benešov)

Domy, Rodinné domy

233703

19.09.2024

2

osobní

2 101 m2

200 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4199000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Tomáš Ebr

Telefon: 774 866 ...

E-mail: tomasebr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6733.jpg

METROPOLIS REALITY, s.r.o.

Křemencova 178/10, 11000 Praha 1

www.metropolis-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji podsklepenou chalupu v malebné a klidné obci Líšno, situovanou uprostřed nádherné přírody a přímo u břehu malebného rybníka. Tato nemovitost, která čeká na rekonstrukci, nabízí jedinečnou příležitost vytvořit si rekreační sídlo přesně podle vašich představ. Chalupa je postavena na prostorném pozemku o výměře 2101 m2, který poskytuje dostatek soukromí a zároveň mnoho možností pro zahradničení, relaxaci nebo případné rozšíření domu.

Poloha nemovitosti zajišťuje nejen poklidnou atmosféru, ale také snadnou dostupnost do okolní přírody, kterou oceníte při procházkách, cyklovýletech nebo jen odpočinku u vody. Rybník, který se nachází jen pár kroků od domu, láká nejen k romantickým výhledům, ale i k rekreačnímu rybolovu nebo letním radovánkám.

Základy bez izolace proti zemní vlhkosti, svislé konstrukce jsou smíšené, stropy ve sklepě jsou klenuté, v přízemí stropy dřevěné. Střecha sedlová, krytina plechová, omítky vápenné, vytápění je v části ústřední na tuhá paliva a v části lokální na tuhá paliva. Podlahy jsou keramické a PVC. Voda - vlastní studna, taktéž přivedeno připojení na městský vodovod, odpad je sveden do jímky (je připravován projekt na městkou kanalizaci), okna jsou špaletová, dveře dřevěné osazené v dřevěných zárubních. Památkově chráněno.

Dispozice:

1.NP: Byt 1: chodba, koupelna, sklad, WC, obývací pokoj s kk, ložnice
Byt 2: chodba, koupelna, WC, obývací pokoj s kk, ložnice, sklad
1. PP: sklepy

Chalupa je ideální pro ty, kteří hledají místo k úniku od každodenního shonu a chtějí si vytvořit vlastní oázu klidu v srdci přírody. Tato nemovitost je skvělou investicí pro milovníky venkovského stylu života s možností přetvořit ji v domov vašich snů. Neváhejte a přijďte si prohlédnout tuto kouzelnou chalupu v jedinečné lokalitě!



Nahoru