Vybírejte z nabídky 36 454 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Začni nový život v bytě 3+1 v Praze 6, Praha

Prodejce

Makléř: Mgr. Levytska Myroslava

Telefon: 776 617 ...

E-mail: myroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Myslbekova

Byty, Byt 3+1

918602

19.09.2024

1 (dům má 6 podlaží)

osobní

102 m2

95 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11606000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Levytska Myroslava

Telefon: 776 617 ...

E-mail: myroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9320.webp

CENTURY 21 Premium

Zlatnická 1582/10, 110 00 Praha 1

www.century21.cz/kancelar/premium/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dům prošel rekonstrukcí společných prostor a fasády, což znamená minimální náklady na budoucí opravy. Byt se prodává v současném stavu. Stav před rekonstrukcí umožňuje každému individuálně dotvořit dle vlastního vkusu.

V přízemí naleznete prostor pro kola či kočárky a nebude chybět ani herní místnost, kde si můžete zahrát ping-pong. Pro exkluzivní výhledy bude pro obyvatele domu přístupná pochozí terasa, která je nyní v přípravě. K domu patří i společná zahrada, kde můžete v letních večerech posedět se svými blízkými.

Strategická lokalita je zasazena asi dva kilometry od Pražského hradu, v idylické krajině bohaté zeleně a graciézní městské zástavby. Lepší místo pro bydlení v Praze najdete jenom stěží. V blízkosti leží koupaliště Petynka (750 m), Hradčany i Petřínské sady (2,7 km).

Déle než 10 minut nezabere chůze ke zdejším základním školám, na skok je to i na dětské hřiště, do lékárny, prodejen potravin, drogerie nebo do vinotéky. V docházkové vzdálenosti je také Vítězné náměstí. Bydlení Na Petynce je na dosah centra, přitom v obklopení pozoruhodného parku Landronka či obory Hvězda. 5,5 km dělí dům od koupaliště Džbán.

Nedaleko stanice metra A se zastávkami Dejvická nebo Petřiny. 5 minut pěšky leží autobusové zastávky Kajetánka a Talichova, 6 minut TJ Tatran Střešovice, 10 minut Ústřední vojenská nemocnice. Výbornou dopravní dostupnost MHD provází i ta automobilová. Minutu od Petynky to trvá na nájezd Patočkovy ulice do tunelu Blanka. Za 18 minut vozem se dá dostat na letiště, odtud pak do celého světa.

Kontaktujte mě nebo pošlete svou poptávku na mail.



Nahoru