Vybírejte z nabídky 36 454 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Jenčice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Jenčice

Prodejce

Makléř: Martin Neužil

Telefon: 702 048 ...

E-mail: neuzil@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Jenčice (okres Litoměřice)

Domy, Rodinné domy

25223

19.09.2024

1

osobní

486 m2

200 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4900000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena k jednání 1
Prodejce

Makléř: Martin Neužil

Telefon: 702 048 ...

E-mail: neuzil@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5042.jpg

REAL ESTATE CZECH REPUBLIC a.s.

www.reality11.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Na strategicky výhodném místě a přesto ve vesnickém prostředí, s dojezdovou vzáleností 5 min na dálnici směr Praha a Ústí nad Labem a 8 minut od nákupních center v Lovosicích, v malebné obci Jenčice okr. Litoměřice, exkluzivně nabízíme k prodeji, částečně podsklepený rodinný dům s dispozicí 4+1, s vlastní studnou.

V přízemí domu se nachází velká předsíň, prostorná kuchyň s novou kuchyňskou linkou a novými spotřebiči. Obývací pokoj s krbovými kamny, který propojuje chodbu vedoucí do zadní části domu, kde je ložnice, koupelna a místnost, která sloužila jako šatna a posilovna. Z obývacího pokoje se dá také vejít do dětského pokojíku.

Vytápění zajišťuje v některých místnostech podlahové elektrické topení a klasická soustava radiátorů, která je rozvedena do všech obytných místností, vytápěná plynovým kotlem. Ohřev vody pak el. bojler umístěný spolu s plynovým kotlem v prostorné chodbě.

Funkční zahrada poskytuje možnost odpočinku i pěstování oblíbené zeleniny. V rohu zahrady se nachází zděný přístřešek, který je možné využít jako letní kuchyň, nebo dílnu. Pro uskladnění zahradního náčiní je v zadní části domu menší místnost.

Za zmínku stojí také rozlehlý půdní prostor, kde je možné vybudovat prostorné podkrovní bydlení s možností samostatného vstupu. Dům je zděný, částečně zateplený, částečně podsklepený, el. rozvody jsou v mědi, okna dřevěná. Odpad je řešen ČOV.

V obci je restaurace a nové dětské hřiště. Škola a školka ve vedlejší vesnici. Právní a hypoteční servis samozřejmostí. Ev. číslo: 25223. Energetický štítek: G



Nahoru