Vybírejte z nabídky 36 454 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Tišice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Tišice

Prodejce

Makléř: Ing. Jíří Šíma

Telefon: 733 149 ...

E-mail: sima@dum ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Tišice (okres Mělník)

Marie Podvalové

Domy, Rodinné domy

648511

19.09.2024

1

osobní

757 m2

120 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: Včetně právního servisu a provize 1
Prodejce

Makléř: Ing. Jíří Šíma

Telefon: 733 149 ...

E-mail: sima@dum ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte klidné bydlení v domě s dobrou dostupností do Prahy? V místě, kde najdete klid a pohodlí? Tak tato nabídka je určena právě pro Vás. Jedná se o zděný přízemní dům o dispozici 5+1.

Dominantu domu tvoří obývací pokoj o velikosti cca 32 m2 s krbovou vložkou, který je propojen s jídelnou o velikosti cca 14 m2. Z obývacího pokoje je možný výstup přes francouzské okno rovnou na nově zrekonstruovanou terasu o velikosti cca 43 m2. Na jídelnu navazuje kompletně vybavená kuchyně o velikosti 11 m2.

Chodba pak spojuje samostatné wc, koupelnu s vanou a prostorem na pračku a dále pokoje o jednotlivých velikostech 12 m2, 15 m2 a 11 m2. Z pokoje - ložnice je opět možný výstup na terasu. Ta je orientována na okrasnou zahradu, kde je umístěn nadzemní bazén a dřevěná pergola, která umožňuje příjemné posezení s grilováním.

Ve sklepě domu je umístěna garáž, kotelna, dílna a 4 místnosti sloužící jako sklad. Dům prošel v posledních 3 letech částečnou rekonstrukcí a to střecha, okna, terasa. Dále byla zhotovena nová železná brána. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, je vytápěn plynovým kotlem z roku 2022. Přitápění v přechodném období umožňuje již zmíněná krbová vložka.

V obci se nachází MŠ, ZŠ, pošta, OÚ, restaurace, obchod, lékař, fotbalové hřiště. V 3 km vzdálené pískovně je možné přírodní osvěžení. Dopravu zajišťuje vlakové (Praha-Hlavní nádraží, Mladá Boleslav, Všetaty) a autobusové (Mělník - Kostelec) spojení. Cesta autem do Prahy trvá cca 20 min. Letňany. Autobusová zastávka je vzdálena cca 300 m.

Dům nebyl zasažen povodní. Doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 648511. Energetický štítek: G.



Nahoru