Vybírejte z nabídky 36 260 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 2+KK Rosice

Prodejce

Makléř: Svatoslav Jeřábek

Telefon: 602 662 ...

E-mail: jerabek@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Na Vyhlídce

Byty, Byt 2+kk

233736

19.09.2024

6 (dům má 8 podlaží)

osobní

neuvedeno

56 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 5100000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: vč. provize a právních služeb 1
Prodejce

Makléř: Svatoslav Jeřábek

Telefon: 602 662 ...

E-mail: jerabek@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9670.jpg

All-in reality

Jana Šoupala 491/1,, Vyškov

allin-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V zastoupení majitele nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví - areál Panorama Rosice, adresa Na Vyhlídce 1700, Rosice u Brna. Jedná se o krásný nový byt, dům je umístěný na kopci s krásným výhledem do okolí a bezprostřední blízkosti do přírody, ale i do samotného centra Rosic.

Dispozice = 2+kk + parkovací stání Výměra = 56 m2 Topení = plynové (spotřeba cca 1500 Kč/rok) Internetové připojení = zřízeno přes optickou kabelovou síť, tarify od 333 Kč/měsíc.

Byt se nachází v 7. patře z 8 a je starý pouze 4 roky, špičkově zateplený i odhlučněný. Byt je plně vybavený, včetně klimatizace (obě místnosti mají vlastní jednotku) a venkovních žaluzií (obě místnosti). Zádveří je vybaveno botníkem, odkládací stěnou včetně police a vestavěnou šatní skříní. Chodba je vybavena vestavěnými šatními skříněmi, ve výklenku je umístěna pračka se sušičkou. Na WC se nachází sanita (WC + umyvadlo) a závěsná skříňka na toaletní potřeby.

Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, topným žebříkem, koupelnovou skříňkou se zrcadlem včetně osvětlení, vysokou skříní včetně prádelního koše. Kuchyně je laděna v bílém lesklém dekoru v kombinaci s tmavým dubem, obsahuje vestavné spotřebiče - indukční varná deska, granitový dřez s výsuvnou baterií, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, součástí je jídelní stůl se 4 židlemi. V obývacím pokoji se nachází rozkládací pohovka, kancelářský stůl včetně židle a pokojová stěna sestávající se ze skříně, televizního stolu, závěsné skříně a dvou polic.

V ložnici se nachází manželská postel se skříněmi, velkou komodou a šatní skříní. Z ložnice je vstup na balkon/lodžii vybavený terasovou podlahou, rozkládací pohovkou a sklápěcí markýzou.

Přímo v areálu se nachází mateřská škola (cca 100 m od vchodu), je zde také dětské hřiště, víceúčelové sportovní hřiště a tělocvična s možností pronájmu. Hned pod kopcem se nachází autobusová zastávka. Výborná dostupnost do Brna - autobusem 15 minut do Bohunic (Campus), vlakem cca 25 minut na Hlavní nádraží.

Veškeré spotřebiče i nábytek jsou staré 3 roky. Byt je v současné době pronajatý spolehlivým nájemníkům.



Nahoru