Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Znojmo Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+1, Znojmo

Prodejce

Makléř: Boris Vondruška

Telefon: 777 949 ...

E-mail: profi@ho ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Znojmo (okres Znojmo)

Smetanova

Byty, Byt 3+1

31058

19.09.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

65 m2

65 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 3060000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Boris Vondruška

Telefon: 777 949 ...

E-mail: profi@ho ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6615.jpg

HOME 4 PEOPLE, a.s.

Nádražní 47/90, 150 00 Praha 5

www.home4people.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zprostředkujeme Vám Objevte svůj nový domov plný možností. Představujeme Vám byt 3+1 o celkové podlahové ploše 64 m2 s lodžií ve 2. patře cihlového domu na ulici Smetanova ve Znojmě. Tento byt představuje nejen útulný domov, ale také prázdné plátno, na kterém můžete vytvořit svůj vysněný byt přesně podle svých představ.

Skvělá lokalita. Byt se nachází v revitalizovaném cihlovém domě ve skvělé lokalitě poblíž centra Znojma. Všechna občanská vybavenost je na dosah ruky - obchody, školy, lékaři, restaurace a kavárny. Pro milovníky přírody je v blízkosti několik parků a zelených ploch pro procházky nebo sportovní aktivity.

Praktické doplňky. K bytu náleží také lodžie, která je ideální pro ranní kávu nebo večerní relaxaci s knihou. K dispozici je také sklepní kóje pro uskladnění věcí, které nepotřebujete každý den.

Stvořte si svůj vysněný domov. Tento byt je před rekonstrukcí, což Vám dává jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ. Můžete si vybrat vlastní materiály, barvy a designy, které nejlépe vyhovují Vašemu stylu a potřebám.

Nechejte se okouzlit. Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte a domluvte si prohlídku. Přijďte a objevte krásu a potenciál tohoto bytu. Těšíme se na setkání s Vámi a na možnost ukázat Vám váš možný nový domov. Ev. číslo: 31058. Energetický štítek: B (108 kWh/m2/rok).



Nahoru