Vybírejte z nabídky 36 612 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+1 > Pardubice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 4+1, Pardubice, Rosice

Prodejce

Makléř: Martina Ortová

Telefon: 775 288 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Pardubice (okres Pardubice)

Chelčického

Byty, Byt 4+1

0042

19.09.2024

4 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

110 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 5599000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Martina Ortová

Telefon: 775 288 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10117.webp

REALITY ORTOVÁ

Antonína Dvořáka 286, 611 01 Trutnov

www.reality.ortova.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej velkého bytu 4+1 s krásnou lodžii přes dvě místností a 2x sklep - Rosice, Pardubice.

V RK Ortová vám představujeme výjimečnou nabídku - prostorný byt 4+1 o rozloze 110 m2 situovaný v klidné a velmi žádané lokalitě Rosice, Pardubice, na ulici Chelčického. Tento byt kombinuje komfort, prostor a praktičnost, což z něj činí ideální domov pro rodiny hledající klidné a pohodlné bydlení, nebo jako skvělou investici s dlouhodobým potenciálem růstu hodnoty.

Dokonalý prostor pro život: Byt disponuje inteligentní a praktickou dispozicí, která zaručuje dostatek prostoru pro každodenní život i relaxaci:

  • Obrovský obývací pokoj (24,39 m2) s jídelním koutem - ideální pro rodinné večery i posezení s přáteli.
  • Tři samostatné ložnice o výměrách 18 m2, 13,58 m2 a 11,67 m2, které poskytují soukromí pro každého člena rodiny.
  • Stylová kuchyně (6,82 m2) s dostatkem úložného a pracovního prostoru, připravená pro přípravu gurmánských zážitků.
  • Moderní koupelna s vanou (3,09 m2) a samostatné WC pro maximální pohodlí.
  • Prostorná chodba (11,17 m2), která elegantně spojuje jednotlivé části bytu a nabízí možnost úložných řešení dle vašich potřeb.
  • Navíc k tomu všemu - lodžie o velikosti 5,90 m2, kde si můžete vychutnávat ranní kávu nebo večerní relaxaci s výhledem do okolní zeleně.
  • K bytu také náleží dva sklepy - menší o rozloze 4,79 m2 a větší o rozloze 9,32 m2, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Prvotřídní lokalita s výbornou dostupností: Tento byt se nachází ve velmi klidné a bezpečné části Rosic, která je známá svou rodinnou atmosférou a kompletní občanskou vybaveností. V pěší vzdálenosti najdete školy, školky, obchody, zdravotní střediska i parky, což zajišťuje pohodlný život bez nutnosti dlouhého dojíždění. Disponuje dostatkem parkovacích míst před domem.

Luxusní investiční příležitost: Nejen, že tento byt poskytuje ideální místo pro bydlení, ale je také mimořádnou investiční příležitostí. Díky své lokalitě a dispozici nabízí vysoký potenciál zhodnocení i možnost atraktivního měsíčního výnosu z dlouhodobého pronájmu.

Financování na míru: Nemusíte se obávat financování - rádi vám pomůžeme vyřídit nejvýhodnější hypoteční úvěr na trhu s mimořádně nízkou úrokovou sazbou. Spolupracujeme s předními finančními institucemi a zajistíme pro vás nejlepší podmínky, které vám umožní snadno a rychle dokončit koupi této nemovitosti.

Exkluzivní nabídka: Tato nabídka je skutečně jedinečnou příležitostí, která nebude dlouho dostupná. Neváhejte a domluvte si prohlídku co nejdříve!

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky kontaktujte naši realitní specialistku Martinu Ortovou na níže uvedeném telefonním čísle. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy a pomůžeme s každým krokem koupě tohoto výjimečného bytu.



Nahoru