Vybírejte z nabídky 36 454 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy > Tuchoměřice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Rodinný dům, Tuchoměřice

Prodejce

Makléř: Andrea Nováková

Telefon: 224 931 ...

E-mail: andrea.n ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Tuchoměřice (okres Praha-západ)

Opuková

Domy, Rodinné domy

KP 0781

19.09.2024

1

1 094 m2

110 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 39000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + pouze 4000,- Kč měsíční zálohy na energie domu 1
Prodejce

Makléř: Andrea Nováková

Telefon: 224 931 ...

E-mail: andrea.n ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5095.jpg

EXAFIN one, s.r.o. (Kadlec - realitní kancelář)

Myslíkova 174, 11000 Praha 1

www.kadlec-rk.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme dlouhodobý pronájem úplně nového nízkoenergetického (podsklepeného) RD o dispozici 4+kk s obytnou plochou 110 m2 s krásnou terasou a velkou zahradou (1 094 m2) se zapuštěným podzemním podlažím, v ulici Opuková v Tuchoměřicích na Praze-Západ.

Přízemí domu tvoří vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu a zahradu, kuchyňský kout a jídelní prostor. K dispozici jsou další tři pokoje, ve kterých jsou také umístěny vestavěné skříně na míru. Samozřejmostí je koupelna s vanou i sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou. K dispozici také další samostatné WC. Dům je vybaven nejnovější technologií jako je fotovoltaika, tepelné čerpadlo a rekuperace. Díky právě FVE, teplenému čerpadlu a rekuperaci sníží nájemce své provozní náklady na celkový chod domácnosti (veškeré zálohy na energie 4000,- Kč/měsíc).

Velkou výhodou je také prostorný sklep o výměře 105 m2 s přímým vstupem na zahradu. Na pozemku vedle domu je také připraveno kryté parkování pro osobní vůz. Dům je ideálním zázemím pro rodinu s menšími i odrostlejšími dětmi.

Měsíční nájemné ve výši 39.000,- Kč/měsíc+ energie. Vratná jistota nájmu je požadována ve výši 80 000,- Kč. Energetický štítek novostavby je B. Tuchoměřice jsou klidnou obcí s dobrou občanskou vybaveností. V místě je pošta, lékaři, mateřská i základní škola (1.stupeň). Důležitou součástí je také skvělá dopravní dostupnost do hlavního města Prahy, jak busem, tak i autem na nedalekou dálnici, jen pár minut od Prahy 6 a letiště Václava Havla.



Nahoru