Vybírejte z nabídky 36 614 nemovitostí od 524 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem domy > rodinné domy Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Rodinný dům, Neveklov, Nebřich

Prodejce

Makléř: Ondřej Kučera

Telefon: 603 153 ...

E-mail: ondrej.k ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Domy, Rodinné domy

13429

19.09.2024

1

1 262 m2

230 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 47000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Plus poplatky a kauce. Neplatíte provizi. 1
Prodejce

Makléř: Ondřej Kučera

Telefon: 603 153 ...

E-mail: ondrej.k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nový a prostorný dům se dvěma byty s možností vícegeneračního bydlení. Dům je připravený k nastěhování, takže tuto sezónu lze ještě plně využít na pohodové bydlení. Jedná se o atraktivní lokalitu u Slapské přehrady v obci Nebřich u Neveklova.

Dům má celkem šest neprůchozích ložnic, dva prostorné obývací pokoje s plně vybavenými kuchyňskými kouty a interiérovými krby, dvě velké terasy s přípravou komínu na venkovní gril, dvě koupelny s vanou a toaletou, dvě samostatné toalety a dvě technické místnosti s úložným prostorem a bránou přímo ze zahrady. To vše s celkovou plochou 230 m2 a na pozemku se zahradou s výměrou 1.262 m2.

Každý byt je koncipován jako praktické 4+kk s terasou a velkou zahradou. Terasa je přístupná přes velká francouzská okna z obývacího pokoje. Zahrady jsou oddělené a samostatně přístupné z obecní komunikace. Výhodou je také soukromí uvnitř a klid venku.

Jde o právě dokončenou cihlovou novostavbu obloženou dřevem se zateplením. Napojení je na elektřinu a obecní vodovod. Odpad je sveden do jímky 8 m³. V obytných místnostech je podlahové topení. V horním bytě přes elektrokotel a ve spodním přes podlahové infrapanely.

V okolí je krásná příroda s loukami a lesy. Nejlepší je blízká Slapská přehrada, kde je možné koupání, rybaření a vodní sporty. Místo je protkané cyklostezkami s turistickými cíli, jako třeba nedaleká vyhlídka Máj. V hotelu Laguna, který je hned u vody, je možné se dobře najíst, vykoupat na místní pláži, a po dohodě i kotvit svou loď. K hotelu vede i slapský přívoz, vedoucí až do Třebenic. Odtud pak dál autobusem až na Smíchovské nádraží v Praze.

Autem se do hlavního města dostanete do jedné hodiny s napojením přes Benešov, nebo na druhou stranu přes Štěchovice s příjemnou cestou podél přehrady. Přímo k Nebřichu jezdí autobus se spojem do Neveklova.

Příjemné bydlení od seriózního majitele se zájmem dlouhodobého pronájmu za 47.000 Kč plus poplatky ve výši 4.000 Kč a elektřina, která se přepisuje na nájemníka.

Neplatíte provizi. Pro bližší informace jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř



Nahoru