Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy > Tábor Zpět na přehled nabídek

Prodej, Chata, chalupa, Tábor

Prodejce

Makléř: PhDr. Bc. Filip Rachnev, MBA, MRE

Telefon: 608 027 ...

E-mail: rachnev@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Tábor (okres Tábor)

Domy, Chaty a chalupy

31452

19.09.2024

2

osobní

451 m2

50 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: PhDr. Bc. Filip Rachnev, MBA, MRE

Telefon: 608 027 ...

E-mail: rachnev@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6615.jpg

HOME 4 PEOPLE, a.s.

Nádražní 47/90, 150 00 Praha 5

www.home4people.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zprostředkujeme Vám výhradní prodej chaty o podlahové ploše cca 50 m2 stojící na vlastním pozemku a zahradou o celkové velikosti 451 m2, umístěné v rekreační oblasti - osadě Zahrádka poblíž řeky Lužnice nedaleko města Tábor. Chata má následující dispozice: PŘÍZEMÍ - obývací pokoj se vstupem na venkovní terasu, kuchyň s krbem, koupelna - sprcha a WC, sklep, dílna, PŮDA - ložnice, schodiště.

Ze sedlové střechy je dešťová voda svedena okapem. Do chaty bude připojena elektřina - pracuje se na tom, přívod vody je zajištěn z vlastní nádrže, odpad je sveden do jímky. Ohřev tepla je vyřešen krbem. Chata je převážně dřevěná, má kamenný a betonový základ, bez vlhkostí, není podsklepena, okna směřují k jihu směrem k řece Lužnici, k východu a západu do okolní louky, za chatou je les.

Příjezd k vlastnímu pozemku je zajištěn po obecní cestě. Interiér chaty včetně vybavení je plně obyvatelný a připravený k okamžitému rekreačnímu účelu. Nemovitost se nachází na okraji obce v překrásné lokalitě se skvělou komunitou okolních chatařů - rybářů. Do této oblasti zavítají pouze místní chataři, proto zde nejsou žádní turisté, je zde klid.

Lokalita nabízí nejen prožití klidu a pohody, ale i dobrodružství, okolí je ideální pro rekreaci, cykloturistiku, koupání či rybaření v řece Lužnici či přilehlých rybnících. V okolních obcích a městě Tábor se nachází obecní úřad, pošta, doktor, čerpací stanice, obchody, autoservis, několik restaurací, muzeum, zámek, pro děti slouží mateřská a základní škola, krásné vycházky poskytuje všudypřítomná okolní příroda.

Vzdálenost od Prahy je přibližně 100 km, do Tábora cca 5 km. Dopravní obslužnost - BUS. Velmi doporučujeme osobní prohlídku, lukrativní lokalita a záležitost !!! Ev. číslo: 31452. Energetický štítek: G.



Nahoru