Vybírejte z nabídky 36 537 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > chaty a chalupy Zpět na přehled nabídek

Prodej, Chata, chalupa, Hrusice

Prodejce

Makléř: Jaroslav Laur

Telefon: 602 615 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

K Penzionu

Domy, Chaty a chalupy

13334

19.09.2024

2

313 m2

120 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jaroslav Laur

Telefon: 602 615 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V exkluzivním zastoupení paní majitelky prodáváme dům na atraktivním místě u rybníka Hubačov. Rybník nikdy nezpůsobil záplavu. Nemovitost se nachází na velmi klidném místě nedaleko od Mirošovic, Mnichovic a Hrusic v okrese Praze východ. Na půdorysu původní chaty byla v roce 2004 provedena na základě řádného stavebního povolení stavba nového objektu, který až dosud slouží k trvalému bydlení a bez jakýchkoli dalších investic může k trvalému bydlení sloužit i nadále.

Půdorys zastavěné plochy je 10,2 x 6,9 m. Konstrukce domu je smíšená (zdivo a dřevo) a celý objekt je velmi pečlivě udržován. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň a jídelna, WC, koupelna a vstupní chodba. Pod kuchyní je sklepní místnost. V prvním patře, do kterého vede dřevěné schodiště, jsou 4 pokoje, koupelna s WC a chodba. Nad prvním patrem je ještě půdní prostor, který slouží jako úložiště. U domu je venkovní krytá terasa s posezením a možností grilování.

V zadní části objektu je úložný prostor pro dřevo a pro nářadí. Domek se nachází v horní části svažitého pozemku a pro dopravu těžších nebo objemných předmětů je na pozemku zbudován elektrický vrátek. Vytápění probíhá v kvalitních kamnech, která i ve velkých mrazech vyhřejí celý objekt. Na zahradě je studna s dostatkem pitné vody a jímka. Přímo před pozemkem je parkování, přístup k pozemku je po kvalitní zpevněné komunikaci. Velkým benefitem je snadná dostupnost do Prahy.

Autem se dostanete na okraj Prahy za 20 minut. Za 15 minut dojdete také na vlak do Mirošovic, odkud do Prahy na Hlavní nádraží dojedete za 35 minut. Mirošovice i Mnichovice jsou obce s bohatou občanskou vybaveností, školou, školkou, sportovními i gastronomickými možnostmi. Výhodou umístění nemovitosti je bezprostřední dostupnost krás Ladova kraje nebo Posázaví, turistické i cyklistické stezky a její umístění uprostřed přírody.

Rozměry místností jsou v přízemí: obývací pokoj 18 m2, kuchyň s jídelnou 17 m2, koupelna 4 m2, WC 1 m2, chodba a schodiště 10 m2. V 1. NP Pokoj 1 má 11 m2, pokoj 2 má 13 m2, pokoj 3 má 8 m2 a pokoj 4 má 12 m2, koupelna s WC má 5 m2 a chodba 5 m2. Užitná plocha je celkem 104 m2. Terasa má 18 m2 a přístavek v zadní části domu 15 m2.

Objekt se prodává včetně vnitřního vybavení. V případě zájmu Vám vyřídíme hypoteční úvěr za atraktivním podmínek. Rádi se s Vámi potkáme na osobní prohlídce nemovitosti.



Nahoru