Vybírejte z nabídky 36 591 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Praha, Čakovice

Prodejce

Makléř: Martin Hajný

Telefon: 602 807 ...

E-mail: martin.h ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

Kostková

Domy, Rodinné domy

13432

19.09.2024

2

335 m2

114 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 11900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Hajný

Telefon: 602 807 ...

E-mail: martin.h ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 4+1 v oblíbené lokalitě Prahy 9 - Čakovice. Tento dům je umístěn na pozemku o rozloze 335 m2 a nabízí užitnou plochu 114 m2, ideální pro pohodlné rodinné bydlení. V přízemí najdete kuchyň s jídelním koutem, která plynule navazuje na prostorný obývací pokoj, dále koupelnu s vanou a samostatné WC. V patře se nachází ložnice s vlastní šatnou a dva další pokoje, které mohou sloužit jako dětské pokoje, pracovna či hostinský pokoj.

Dům disponuje sklepem, což je perfektní volba pro ty, kteří ocení extra prostor navíc. Dům je napojen na inženýrské sítě (kanalizace, městský vodovod, elektrická přípojka) a vytápění zajišťuje kombinovaný kotel na elektřinu a dřevo, což zajišťuje flexibilní a úsporný provoz. V rámci údržby a modernizace proběhlo v roce 2000 odizolování domu proti vlhkosti, o rok později bylo provedeno zateplení a nová fasáda. Rekonstrukcí prošla také střecha v roce 2007.

Tato nemovitost se nachází v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, včetně skvělé dostupnosti MHD a napojení na hlavní silniční tahy z Prahy. Energetický štítek budovy je v procesu přípravy, do té doby uvádíme třídu G.

Tento dům nabízí jedinečnou příležitost k rekonstrukci, díky čemuž si jej můžete přetvořit přesně podle svých představ a snů. Získáte tak prostor, který bude plně odrážet váš osobní styl a potřeby od moderního designu až po praktická řešení. Možnost financování hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme osobní prohlídku.



Nahoru