Vybírejte z nabídky 36 669 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 4+kk > Dalovice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 4+kk, Dalovice

Prodejce

Makléř: Edita Kostrounová

Telefon: 725 160 ...

E-mail: kostroun ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Dalovice (okres Karlovy Vary)

U Kostela

Byty, Byt 4+kk

648650

19.09.2024

2 (dům má 2 podlaží)

osobní

120 m2

120 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 16000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Edita Kostrounová

Telefon: 725 160 ...

E-mail: kostroun ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem krásného prostorného světlého bytu 4+kk ve druhém patře (3.NP) cihlového domu v Karlových Varech - Dalovicích. Byt o rozloze 120 m2 se skládá z prostorné kuchyně propojené s jídelním koutem a obývacím prostorem, chodby a tří samostatných pokojů, koupelny s WC sprchou a vanou a technické místnosti. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí elektroinstalace, je zde hezká koupelna, plovoucí podlaha, okna jsou částečně plastová a částečně dřevěná střešní. Byt bude k dispozici novému nájemci kompletně nově vymalován od cca 1.10.2024.

Vytápění zajišťuje elektrokotel, ohřev teplé vody bojler, přitápění je možné krbovými kamny (rozhodně se krbová kamna neplánují jako primární a prvotní zdroj topení). Před vstupem do bytu jsou police, kde je možné uskladnit dřevo. Byt se pronajímá nevybavený, bez lednice a pračky, k dispozici zůstává jídelní stůl s osmi židlemi, prostorná šatní skříň v ložnici. V rámci vybavení kuchyňské linky je myčka, sklokeramická varná deska a elektrická trouba. V koupelně je dostatek místa na pračku a sušičku, na pračku je zde samozřejmě příprava. U domu je zahrada, která však nájemníkům k dispozici není. Na pozemku za branou je možné zde zaparkovat 1 automobil.

Dům je od prvního patra zateplený, střecha je také zateplená. Nájemné činí 16.000,-Kč (zahrnut je odběr studené vody a odpad). Elektřinu si nájemník přepisuje na sebe (měsíční záloha se předpokládá 6.000,-Kč). Kauci požaduje majitel ve výši 32.000,-Kč. Provize RK činí 19.000,-Kč včetně DPH. V okolí je veškerá občanská vybavenost, nedaleko je nádraží, jsou zde veškeré obchody, městský úřad, pošta, potraviny, stanice MHD, krásný zámecký park a možnost vyrazit bez průtahů na výlet do přírody.

Majitelé preferují dlouhodobý pronájem a slušné pracující nájemce. Štítek uvádíme G, není zpracován, budova je však včetně střechy zateplena. Ev. číslo: 648650. Energetický štítek: G (30 kWh/m2/rok).



Nahoru