Vybírejte z nabídky 36 618 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Toužim Zpět na přehled nabídek

Prodej, domy/rodinný, 100 m2, Dobrá Voda E5, 36401 Toužim, Karlovy Vary [ID 64594]

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Toužim (okres Karlovy Vary)

Domy, Rodinné domy

64594

19.09.2024

osobní

neuvedeno

100 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3350000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám rodinný dům v krásné klidné lokalitě Dobrá Voda u Toužimi o velikosti 5+kk, s celkovou užitnou plochou cca. 100 m2. Vytápění domu je řešeno krbovou vložkou (komín vyvložkovaný) s čerpadlem pro zajištění vytápění všech místností. Další náhradní zdroj vytápění je řešen elektrickým kotlem, radiátory jsou rozvedeny po celém domě. Možnost využívat i akumulační kamna pro případné vytápění spodní místnosti s kuchyní s nočním proudem. Elektřina v domě je v mědi.

Ve spodní části domu je kuchyň spojená s obývacím pokojem. Dále je zde koupelna s vanou, toaleta je zvlášť. V přízemí se dále nachází místnost s finskou saunou se samostatným komínem. V prvním patře jsou dvě větší místnosti a další dvě menší využívané jako pokoje na spaní. Střecha domu byla rekonstruovaná cca. před 10 lety a byla použita krytina kanadská šindel. Voda v domě je z veřejného řádu. Odpad je řešen septikem. Okna v domě jsou dřevěná. Součástí domu je zděná garáž s půdním prostorem.

Dům je z části podsklepen s vlastní studánkou. Pozemek je rovinatý o celkové ploše 956 m2. Na zahradě je k dispozici posezení s krbem. Celý pozemek je oplocen s opěrnou zdí. Jestli hledáte nemovitost v přírodě s opravdovým klidem pro relaxaci, tato nemovitost je přímo pro Vás. PENB štítek nebyl zatím dodán, proto uvedena zákonná kategorie G. Pokud Vás nabídka zaujala neváhejte mě kontaktovat. S financováním Vám rádi pomůžeme.



Nahoru