Vybírejte z nabídky 36 323 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 5+kk > Poděbrady Zpět na přehled nabídek

Bytová jednotka 5+KK C1 Poděbrady

Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Poděbrady (okres Nymburk)

K Babínu

Byty, Byt 5+kk

64551

19.09.2024

1 (dům má 0 podlaží)

osobní

142 m2

142 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 13970000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Včetně realitního a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Consulting, a.s. Broker

Telefon: 800 100 ...

E-mail: okrealit ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1188.webp

Realityspolu

Avenir Business Park Radlická 751/113E, 158 00 Praha 5

realityspolu.cz/

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Residence Velké Zboží se nachází v nádherné klidné lokalitě Poděbrad se skvělou občanskou vybaveností a zejména výbornou dopravní dostupností. Lokalitu ocení hlavně rodiny s dětmi, sportovci a všichni ti, kteří chtějí bydlet na výjimečném místě s moderní architekturou.

Urbanistické a architektonické řešení rodinných domů včetně okolních úprav na pozemku je navrženo citlivě vzhledem k dané lokalitě a stávající okolní zástavbě. Stavby domů budou plynule začleněny do okolí. Minimální plocha pozemku pro jeden byt je 316 m2 a objekty budou přístupny z nově navržené komunikace. V návrhu byl kladen důraz na řešení veřejného prostoru (obytné zóny) tak, aby působil příjemným nestísněným dojmem a každý vlastník měl dostatek soukromí. Objekty mají oplocené až samotné plochy se zahradou.

Nabízená jednotka 5+KK se nachází v domě C, která je řešena jako dvoupodlažní. Je určena pro bydlení až 5-ti osob. Všechny potřebné informace (dispozice, standardy, půdorysy aj.) naleznete na webových stránkách projektu residencevelkezbozi.

Nízkonákladové bydlení je definováno energetickým štítkem PENB typu B. Díky tomuto štítku v případě sjednání hypotečního úvěru získáte od většiny bank zvýhodněné podmínky nejen na úrokové sazbě. Dokončení projektu je plánováno na léto 2025 a na kupujícího čeká individuální přístup v rámci klientských změn (je možné si definovat vlastní typ obkladů, podlah a další prvků).

Podlahové teplovodní vytápění bude napojeno na tepelné čerpadlo typu vzduch - voda. Ohřev vody bude řešen FVE.

Dovoluji si Vás pozvat na prohlídku, kde společně probereme aktuální stav výstavby, možná individuální řešení úprav podle Vašich požadavků a případně možnosti financování. V případě, kdy budete vážit cestu z jiných měst než Poděbrad, doporučuji navštívit toto krásné lázeňské město, které má bohatou historii a mnoho památek. Můžete navštívit nepřeberné množství kulturních akcí napříč celým rokem nebo díky cyklostezce podél Labe, která spojuje Nymburk, Poděbrady a Kolín či známému golfovému hřišti, kde můžete zbytek dne strávit aktivně.




Prodej bytu 5+kk Poděbrady na Eurobydleni.cz


Nahoru